Eva naar World Championships of Performing Arts (Hollywood, USA)

Heb je ook wel eens gedroomd over de grootse dingen die je zou willen bereiken en wat je allemaal zou willen beleven als je de kans zou krijgen? En als de kans ... [lees hieronder verder]

Beheerder:
€ 5000 Doel
€ 20 gedoneerd
1 Donaties

Heb je ook wel eens gedroomd over de grootse dingen die je zou willen bereiken en wat je allemaal zou willen beleven als je de kans zou krijgen? En als de kans dan langs zou komen, zou je willen dat je er alles aan had gedaan om die te pakken?

Mijn naam is Eva Machek, en ik heb de kans van m’n leven gekregen om een grote droom werkelijkheid te laten worden. Na een succesvolle auditie, ben ik geselecteerd als nationaal finaliste om Nederland en België te vertegenwoordigen bij de World Championships of Performing Arts (WCOPA) in Californië, USA.

The World Championships of Performing Arts staat bekend als de enige echte “Olympics” voor performers en is een zeldzame kans voor een artiest om te strijden tegen 65 andere landen in de hoofdstad voor de kunsten, Hollywood! Meer dan 100 mensen uit de Entertainment industrie zijn uitgenodigd om te jureren en om workshops te geven, wat van zichzelf al onbetaalbaar is.

Maar…

Om mee te kunnen naar het kampioenschap, moeten alle deelnemers de reis-, inschrijf- en verblijfkosten zelf betalen. En omdat het aan de andere kant van de oceaan ligt, zijn deze kosten niet gering. Daarom moet ik - voordat ik kan meedoen - eerst nóg een topprestatie leveren: voldoende sponsoring bij elkaar zoeken om mijn deelname mogelijk te maken.

Voor iedere donatie ben ik heel dankbaar.

Mocht je na je donatie mij verder willen volgen op dit wereldavontuur kan je mij volgen op instagram (@evamachek)

Bedankt voor uw aandacht! :D

10 Nieuwste Donaties

Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-03-15 17:26:03
€ 20

Reageer mee op facebook:

Delen Delen