Doe wat jullie hart je ingeeft!

€ 1890 ingezameld van €5500.
34% behaald met 67 donaties!

Lieve mensen, collega's, vrienden en kennisen,

Mijn naam is Ruud Westen en willen julie graag het volgende vragen:

In 2016 is voor Loraine (Ans) en mij een vervelende periode begonnen. Ans kreeg de diagnose COPD en moest worden opgenomen in een revalidatiecentrum om hiermee te leren omgaan.

Helaas heeft deze intensieve therapie niet al te veel geholpen en ging haar gezondheid steeds verder achteruit. Dit resulteerde uiteindelijk in het eerste ongeluk dat haar overkwam, nl. een nachtelijke val in het toilet thuis en een gebroken heup. Haar heup werd geopereerd en helaas ook hier ging weer van alles fout. De breuk was niet goed gezet en de "bouten" en "platen" begonnen te verschuiven. Uiteindelijk leidde dit er toe dat er een compleet nieuwe heup geplaatst moest worden. Kort na de operatie ging de gezondheid van Ans in sneltreinvaart verder achteruit en werd ze opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Hier kregen Ans en ik het schokkende nieuws dat Ans naast haar COPD en revalidatie van haar heup ook longkanker met uitzaaiingen naar haar ruggenmerg bleek te hebben. Hierbij zijn de benen uitgevallen.

Ook werd er een vlekje in haar hersenen gevonden die gelukkig, nog, niet op iets ernstigs zou duiden. Na een eerste bestraling in Tilburg is nu begonnen met chemotherapie. Het probleem en waar hulp voor nodig is, is dat ik als ZZP-er al een jaar niet fulltime heb kunnen werken door de zorg die ik heb moeten/kunnen geven aan Ans.

Gebleken is, dit is ook bevestigd door de behandelende artsen, dat als ik in de buurt ben en blijf slapen in het ziekenhuis dit een geruststellende, dus zeer positieve, invloed heeft op Ans.

Alleen heb ik, noodgedwongen, al lang niet meer full-time kunnen werken en als een ZZP-er niet werkt komt er ook geen geld binnen maar de rekeningen en kosten blijven wel gewoon doorgaan plus de nodige 'gaten' die geslagen zijn. Ook het interen op je spaargeld houdt een keer op. Daarom deze actie om mij en Ans te helpen zodat we gewoon een dak boven hun hoofd houden en ook de andere vaste lasten betaald kunnen worden.

Zodra de toestand dit toelaat ga ik weer snel aan het werk want ook de vriendschap en collegialiteit van zijn "werkmaten" mis ik enorm.

Dus HELP ons met een bijdrage om deze zeer 'vervelende' periode niet nog vervelender te laten worden. Veel mensen zouden graag een kaartje willen sturen. Het zou ons enorm helpen dit als een donatie om te zetten.

Er zijn nog vele lichtpuntjes zoals haar benen want daar zit nog gevoel in. De longkanker zelf is redelijk te stabiliseren met levensverwachtingen van misschien wel jaren.

 

Volg je hart en deel dit bericht 

 

ALvast bedankt

Zie dit alsjeblieft niet als 'bedelen' maar poging om zo vaak mogelijk bij elkaar te mogen/kunnen zijn want dit is juist goed voor Ans.

 

Zoals een aantal van jullie al weten is onze lieve moeder/vrouw heengegaan. Na een vreselijke strijd was het lichaam niet sterk genoeg meer. Mentaal was onze moeder/vrouwtje de sterkste persoon die wij kennen.
Dit brengt ons op het volgende verdrietige punt. Tijdens het regelen van de uitvaart zijn wij er ook achter gekomen dat zij nooit een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Zoals je via onderstaande link kan lezen zijn wij 24/7 in het ziekenhuis geweest. Ruud werkt als ZZPer en dit is natuurlijk in een situatie zoals deze erg ongunstig. Op een gegeven moment raakt de spaarpot ook op omdat de tijd voor ons stil staat maar de normale wereld gewoon weer doorgaat.
Aangezien zij niet verzekerd is moeten wij alles uit eigen zak betalen. Zoals iedereen weet was onze Loraine/Ans een geweldige vrouw met een enorme levenslust. Daarom verdient zij ook een mooie/waardige uitvaart. Elke (spaar)cent die wij hebben moeten wij al in de uitvaart steken, dit doen wij ook met alle liefde, maar dit is helaas nog steeds niet genoeg. Daarom willen wij vragen of iedereen misschien wilt/kan doneren zodat wij ons allesie de uitvaart kunnen geven die zij ook verdient. Alle beetjes helpen en wij willen ook iedereen bedanken die al een donatie gedaan heeft. Dit betekend heel erg veel voor ons.

Voor de mensen die niet via deze website willen doneren mogen ook naar het onderstaande rekeningnummer storten met beschrijving "Donatie".

NL25ABNA0576984434

G.D. van Leeuwen


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: giovanni van leeuwen [ contact]
€ 1890 ingezameld van €5500.
34% behaald met 67 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-04-03 09:04:40
€500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-03-31 00:42:54
€100
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-03-30 11:04:31
€75
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-04-04 10:50:45
€5
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-04-04 01:12:33
€5
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-04-03 23:43:35
€50
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-04-03 21:41:00
€5
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-04-03 14:41:02
€10
Delen Delen