80 km voor de Filipijnen

€ 25 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!

Op zaterdag 20 april ga ik meelopen met de Kennedymars in Sittard. Ik zal dan 80 kilometer gaan lopen. Voor meer informatie over de Kennedymars kun je naar hun website gaan: https://www.kennedymars.org/

Ik vind het een mooie gedachte om te gaan lopen voor een goed doel. Nu zijn wij als bedrijf Alona gestart met het opzetten van een stichting. Met deze stichting willen wij mensen helpen met een uitzichtloze toekomst. Ons bedrijf werkt al jaren samen met een Designbureau in Manilla, waar op dit moment helaas nog veel armoede is. Het idee is om kansarme mensen in Manilla een beroep te leren zodat zij een betere toekomst tegemoet gaan. 

De eerste kandidaat is al begonnen aan de opleiding, haar naam is Pia. Pia heeft de middelbare school afgerond, maar kan het zich niet veroorloven om verder te studeren vanwege armoede. Daarom werkte voordat ze aan onze opleiding begon in een fabriek waar ze minder dan het minimumloon betaalt kreeg. Pia woont samen met haar moeder in een kleine kamer die ze huurt in Paranaque City. Pia is erg dankbaar voor deze kans en is nu bezig met een traject dat ongeveer 4 maanden zal duren. Door dit traject zal ze aan het einde verzekerd zijn van werk in de toekomst als webdeveloper/webdesigner.

Momenteel financiert Alona (www.alonamarketing.nl) de kandidaten. We financieren het salaris gedurende de opleiding, de reiskostenvergoeding, kantoor- en lunchtoeslag en een goede laptop. Om meer van deze mensen op te leiden zou ik je willen vragen om een donatie te doen voor mijn Kennedymarsloop. Elke bijdrage is welkom. Hierdoor kunnen we meer mensen helpen die een uitzichtloze toekomst hebben.

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 25 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-04-10 08:59:41
€25
Delen Delen