Help Romy naar de dierenarts

€ 52 ingezameld van €2260.
2% behaald met 4 donaties!

Hoi, dit is Romy. Romy is een kleine kruising van bijna 10 jaar oud. In Maart 2019 zijn er bij Romy meerdere melkklier tumoren geconstateerd. Romy is hiervoor op 1 April geopereerd, even later kwam de uitslag binnen, Romy haar tumoren zijn kwaadaardig.

 Nu moet Romy een ct scan, die precies kan laten zien of er uitzaaiingen van deze tumoren zijn in haar lijfje. Deze ct scan is duur en door haar operatie heb ik niet meer de middelen om dit te kunnen betalen. Als er een ct scan uit gevoerd kan worden en hieruit blijkt dat Romy geen uitzaaiingen heeft is de volgende stap 2 nieuwe operaties, om beide melklijsten per operatie weg te halen, hierbij word ze ook meteen gesteriliseerd. Zware operatie’s maar dit zal eventuele nieuwe tumoren op dat gebied in de toekomst voorkomen. Romy haar kans om verder te leven. Ik wil dit enorm graag voor haar realiseren. Ondanks dat ze al iets ouder is heeft ze de vorige operatie perfect doorstaan, ze heeft het zo goed gedaan. Ik gun haar nog enorm veel mooie jaren en zou hiervoor alle hulp kunnen gebruiken om dat mogelijk te maken. Het streven is het totaal kosten plaatje van alle operaties. Maar echt elke bijdrage zou enorm helpen. Ik gun dit Romy zo ontzettend. Helpt u mee?

Ontmoet Romy:

Romy is op 10 Mei 2009 geboren in Nederland. Toen ze 9 dagen oud was is zij, samen met haar nestgenootjes en haar moeder, in beslag genomen door de dierenpolitie en elders ondergebracht. Ze kwam uit een huis met enorm veel honden waar er niet goed voor ze gezorgd werd. Toen ze oud genoeg was om een nieuw leven te beginnen kwamen ze allemaal naar het asiel. Daar zagen we Romy voor het eerst en is de liefde begonnen. Vanaf het moment dat haar halsbandje voor het eerst om ging is ze niet van onze zijde geweken. Een beter hondje kan je je niet wensen. Ze is enorm lief, speels en zorgzaam. Elk jaar zijn er pleegkittens van het asiel in het huishouden en elk jaar weer is Romy dan dolgelukkig, ze vind het geweldig om moedertje te spelen. Lekker in het zonnetje achterhuis of tijdens de wandeling speuren naar diertjes die voorbij gekomen zijn, ze vind alles geweldig. Romy is een bijzonder en speciaal hondje en wil haar nog erg graag bij ons houden. Helpt u mee?

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 52 ingezameld van €2260.
2% behaald met 4 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-04-25 17:22:21
€20
Avatar
Lotte
Doneerde op: 2019-04-23 18:13:38
€15
Avatar
Lisa kerremans
Doneerde op: 2019-04-22 18:42:33
€10
Avatar
Dewageneer Laura
Doneerde op: 2019-04-22 00:28:26
€7
Delen Delen