Stage in Zuid-Afrika voor goed doel!

€ 35 ingezameld van €1700.
2% behaald met 4 donaties!

Hallo! 

Volgend schooljaar (klas 4, Sport en Bewegen,  Amersfoort) zit ik in mijn laatste jaar van MBO. Uit eigen initiatief heb ik contact opgenomen met een organisatie die 'United Through Sports' heet. Dit is een organisatie die zich in meerdere landen bevindt, waaronder Zuid-Afrika. Het doel van United Through Sports, is om sportlessen aan te bieden aan kinderen (of scholieren) die in erge armoede leven. Hier zal ik graag in augustus of september stage willen lopen voor 5 weken. 

Onderwijs is voor een groot deel van de Zuid-Afrikaanse bevolking nog steeds niet vanzelfsprekend; door (extreme) armoede en de nasleep van apartheid in het land is er voor velen nog steeds geen toegang tot educatie of is de kwaliteit ver ondermaats. Zo ook in Port Elizabeth; een badplaats met veel maatschappelijke problemen in de Oost-Kaap van Zuid-Afrika - United Through Sports. 

"Stichting United Through Sport is sinds 2005 actief in Port Elizabeth. De stichting zet sport in om talent van kinderen te benutten, sociale vaardigheden te ontwikkelen, gezondheid te verbeteren, maatschappelijke problemen bespreekbaar te maken en om sociale cohesie in de townships te bevorderen" - (bron: http://www.unitedthroughsport.org/nl/waar-we-werken/zuid-afrika/). Dit zal ik dus ook gaan doen in mij stageperiode. Ik zal 5 weken in Zuid-Afrika stagelopen. 

Ik zal dan verblijven in het stadje Port-Elizabeth. Ik verblijf dan in een klein verblijf, waarbij ik drie maaltijden per dag krijg. Daarbij moet ik ook nog denken aan de vervoerkosten en vliegtickets. Dit zal allemaal in het bedrag van deze stage horen. Deze stage zal incl. vliegtickets zo'n €1700,- kosten. 

Dat is een groot bedrag en daarom heb ik geld van jullie nodig! Alle kleine beetjes helpen en het zal mij erg dankbaar zijn. Het is niet alleen mijn doel, maar ook voor de armoedige kinderen in Zuid-Afrika. Zij hebben die hulp hard nodig en ik wil zij daarbij helpen! 

 

Voor meer info over de organisatie, ga naar: http://www.unitedthroughsport.org/nl/  of bekijk hun Facebook op: https://www.facebook.com/uts.za/

 

Groetjes, 

 

Monica Pol 

 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 35 ingezameld van €1700.
2% behaald met 4 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
tommy
Doneerde op: 2019-05-04 11:42:17
€10
Avatar
Marriët de Boer
Doneerde op: 2019-05-04 11:30:12
€5
Avatar
Cem
Doneerde op: 2019-05-04 11:21:03
€10
Avatar
Jessica Groot
Doneerde op: 2019-05-04 11:18:51
€10
Delen Delen