Gun Shirley een allerlaatste supervakantie !!

€ 1370 ingezameld van €2000.
69% behaald met 62 donaties!

Update 08-05-2019 : Allereerst mijn grote dank naar iedereen die inmiddels een bijdrage heeft gedaan om ervoor te zorgen dat Shirley een laatste, onvergetelijke vakantie mag gaan beleven. Maar we zijn er helaas nog niet helemaal... Van het gedoneerde bedrag is de vliegreis inmiddels betaald echter is het voor Shirley ook van groot belang dat zij daar een aantal medische hulpmiddelen kan huren zoals een scootmobiel, een "papegaai" voor boven haar bed en een speciale rolstoel waarmee ze ook het strand op kan. En wat extra zakgeld om wat te kunnen eten en drinken zou ook zeker goed van pas komen, want met € 30,= leefgeld per week doe je op vakantie ook niets... 

Lieve mensen, kunnen we er samen nog even de schouders onder zetten om deze actie zoveel mogelijk te delen aub? En natuurlijk kan doneren ook nog steeds. Shirley heeft deze vakantie zo ontzettend verdiend! We kunnen haar samen nog net dat extra beetje laten genieten dus : help jij ook mee?? 

Welke lieve mensen willen mijn vriendin Shirley helpen om een voor haar onvergetelijke (en waarschijnlijk allerlaatste) vakantie te realiseren?

Ik heb Shirley leren kennen toen ik 8 jaar oud was en zij onze oppas werd. Ze was kapster en kon urenlang aan mijn haar zitten te freubelen. Heerlijk was dat ! Later toen ze zelf was bevallen van haar tweeling was ik inmiddels zelf oud genoeg om als oppas wat voor haar terug te kunnen doen. Zij heeft er een paar jaar later ook voor gezorgd dat ik bij dezelfde discotheek kon gaan werken als waar zij toen al werkte. De meest geweldige discotheek van Valkenswaard en omstreken : De Grot ook wel De Kelders genoemd van Frank en Elly Loos. Shirley is altijd een hele bezige bij geweest : voor haar 2 prachtige zoons zorgen, lange dagen en daarbij ook nog in de weekenden werken en dansen bij La Luna was haar allergrootste hobby.

In 2008 hebben ze bij haar een lumbale hyperlordose vergroeiing geconstateerd. Dit zou je kunnen vergelijken met een naar binnen groeiende scoleose. Hierdoor is zij van de ene op de andere dag gehandicapt geworden. De vergroeiing is al sinds haar geboorte ontstaan, maar omdat ze altijd veel heeft gedanst zijn haar spieren zo sterk geworden waardoor haar houding tot die tijd enorm gecorrigeerd werd en de vergroeiing niet ontdekt werd. En in 2008 was het inmiddels te laat om dit nog operatief te kunnen verhelpen... Hierdoor is ze sinds 2008 aan een leven in een rolstoel gebonden en is ze genoodzaakt om de hele dag een corset te moeten dragen om uberhaupt nog een paar uurtjes per dag rechtop te kunnen zitten. Maar ze ligt vooral veel in haar bed in de woonkamer, omdat zitten enorm veel energie van haar vergt. Sinds kort heeft ze een nieuwe rolstoel die ze in een ligstand kan zetten zodat ze niet al teveel meer rechtop hoeft te zitten. Echter dat vergt nog een beetje oefening met drempeltjes en het gevaar om achterover te klappen.

Shirley heeft nu het geluk dat ze gratis een weekje bij vrienden in een villa op Fuertaventura zou mogen gaan verblijven, maar omdat zij van een bijstandsuitkering moet rondkomen en daar bovenop ook nog in de schuldsanering zit kan zij de vlucht erheen en het verblijf om daar ook wat leuke dingen te ondernemen helaas niet betalen. Hierbij komt ook nog dat ze een speciale rolstoel zou willen huren om zo toch het strand op te kunnen, want met een gewone rolstoel lukt dat niet. En eventueel de huur van een scootmobiel zodat ze ook buiten het strand wat mobieler is en niet alleen aan de villa gebonden hoeft te zijn. 

Ondanks alles staat Shirley nog positief in het leven, maar wat is nu mooier om er met zijn allen voor te kunnen zorgen dat dit nog een laatste, onvergetelijke vakantie wordt voor een topvrouw als Shirley ! Helpen jullie mee???? 

Ontzettend bedankt namens mij maar vooral ook namens Shirley !

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 1370 ingezameld van €2000.
69% behaald met 62 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Top 3 donaties:
Avatar
Hui
Doneerde op: 2019-05-02 02:01:02
€200
Avatar
Danny
Doneerde op: 2019-05-10 18:27:14
€200
Avatar
Wilma van Hoek
Doneerde op: 2019-05-14 08:52:45
€100
Nieuwste donaties:
Avatar
Soesan Sowidjojo
Doneerde op: 2019-05-17 18:40:05
€10
Avatar
Johan, Arianne, Lana, Yrla
Doneerde op: 2019-05-16 13:38:34
€20
Avatar
Treeske Verhagen
Doneerde op: 2019-05-15 10:10:01
€20
Avatar
C.Damen-Roothans
Doneerde op: 2019-05-15 08:29:28
€5
Avatar
Wilma van Hoek
Doneerde op: 2019-05-14 08:52:45
€100
Delen Delen