Help Team de Waal voor Stichting Edukans

€ 710 ingezameld van €5000.
14% behaald met 4 donaties!
Identiteit is geverifieerd!

Tijdens de Megarun 2019 rijden David en Carolyne de Waal mee voor stichting Edukans. De Megarun is een tourrit die via Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië en Kroatië, eindigt aan het Balatonmeer in Hongarije. Meer informatie over de Megarun kun je vinden op http://www.megarun.nl/.

Hoe zijn wij op dit idee gekomen?

David is een echte autoliefhebber. Regelmatig kijkt hij naar auto's: online, bij dealers, op televisie, op internet... Overal waar ze maar te vinden zijn! Iedereen die David kent, weet dat hij vrij veel weet over de veelvoorkomende mankementen van veel automerken en modellen. Dit weet hij met name door eigen ervaring. David heeft namelijk legendarisch veel auto's in bezit gehad en nog meer problemen met en aan deze auto's. 

Carolyne kent de zwakte van haar man en geloofd daarom de beloftes niet meer als David alweer beloofd dat hij deze auto wel 10 jaar zal rijden. David is namelijk nooit verder gekomen dan 5 jaar. Momenteel rijdt David in zijn droomauto en heeft hierdoor niks meer te wensen. Om toch de honger naar auto’s te kunnen stillen, stelde hij voor om samen mee te doen aan de Megarun.

Maar ja, waarom doe je hier nu samen aan mee? Carolyne is namelijk geen autofanaat. Maar ze houdt wel van avontuur en impulsieve acties. Hij geeft les op auto’s en vrachtwagens en zij geeft les in internationale HR en Payroll. Samen hebben ze een kleine “hybride” in groep 2. Onderwijs verbindt hen dus letterlijk.

Na de inschrijving voor de tourrit, sloeg de paniek toe. Want er komt namelijk een hoop voorbereiding bij kijken. De inschrijving was namelijk geregeld, maar er was nog geen auto! En hoe ga je zo’n avontuur gesponsord krijgen?

Volg ons op:

Facebook: https://www.facebook.com/teamdewaal/

Instagram: https://www.instagram.com/teamdewaal/

 

Waarom stichting Edukans?

Stichting Edukans richt zich niet alleen op basisonderwijs, maar ook op beroepsonderwijs, onderwijs in noodsituaties en gelijke kansen voor jongens en meisjes. Gezien het feit dat David en Carolyne zelf actief zijn in het beroepsonderwijs, past stichting Edukans dan ook goed bij ze.

Veel scholieren en ouders kennen Stichting Edukans van de schoenmaatjes. 24 jaar lang konden scholieren met hun ouders, schoenendozen vullen met schoolmaterialen. Deze werden vervolgens door stichting Edukans uitgedeeld aan duizenden kinderen in ontwikkelingslanden.

Daarnaast zijn er ook veel onderwijsprofessionals aan het helpen in diverse landen. Van het binnenland in Suriname, tot India en Malawi.

Dit jaar gaat stichting Edukans zich richten op duurzame schoolmaterialen middels de actie Schoolmaatjes. Hier gaan David en Carolyne hun steentje aan bijdragen maar hebben wel hulp nodig!

Vindt jij het ook belangrijk om een gemeenschap zelfredzaam te maken zodat zij zich kunnen ontwikkelen en een betere toekomst voor zichzelf kunnen maken?

Doneer dan nu!

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 710 ingezameld van €5000.
14% behaald met 4 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Nieuwste donaties:
Avatar
Mathew
Doneerde op: 2019-09-26 18:07:47
€500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-05-24 09:31:25
€100
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2019-05-24 09:12:35
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-05-17 08:49:25
€10
Delen Delen