Laat David leven!

Tenaamstelling rekening geverifieerd!
€ 19118 ingezameld van €35000.
55% behaald met 368 donaties!
Identiteit is geverifieerd!

Lieve en beste allemaal!

 

Laatste Update:

Na een kort en intens leven is op 17 maart jl. onze innig geliefde zoon en broer(tje) David rustig heengegaan naar Onze Heer. 

 

Wij danken alle donateurs voor hun bijdrage om David langer te laten leven. Totaan de week voor Kerst heeft David zich goed gevoeld; daarna raakte hij verlamd vanaf zijn nek, maar bleef helder van geest ondanks zijn tumoren. Tot het laatst aan toe bleef David positief en wist hij mensen hun hart te beroeren met zijn puurheid. Hij laat een enorme leegte achter. Wij gebruiken het crowdfundinggeld ook voor de uitvaart omdat David na zijn diagnose niet meer bij een uitvaartverzekering terecht kon. Wij hopen dat iedere donateur achter deze beslissing kan staan.

 

Nogmaals dank! Susanne Kunenborg en verdere familie 

 

Update 2:

Vandaag is het feest en danken we God en alle mensen die gedoneerd hebben! Vorig jaar op 5 februari gaven de artsen de prognose 9 maanden tot een jaar te leven. Vandaag passeren we de jaargrens en David leeft!

 

Er is veel gebeurd en David heeft flink ingeleverd na zijn shuntoperatie en bestralingen op zijn kleine hersenen.

Heeft de behandeling in Duitsland iets opgeleverd? Zeker! David had een tweede tumor bij zn stuit en een tumor tussen zn schouderbladen waar hij pijn en last van ondervond. David heeft van beide tumoren geen last meer na hoge dosis shocktherapie in Gronau. Geweldig!

Op dit moment ligt David in bed. Zijn spieren zijn verzwakt geraakt door de hoge herbestraling op zijn kleine hersenen. Ook doet zijn nek zeer. Zo zeer dat reizen niet meer gaat. Dat betekende 5 weken geen behandeling in Duitsland. Gelukkig konden we een tweedehands machine kopen uit Hongarije van crowdfundinggeld waardoor we David nu thuis kunnen behandelen. Het geeft heel veel rust ook voor Davids broer en zusje dat we nu veel thuis kunnen zijn. 

De eerste gunstige effecten hebben we al kunnen merken: minder pijn in z'n nek en de spierkracht lijkt langzaamaan wat terug te komen.

 

Nogmaals DANK, DANK, DANK aan alle donateurs!!

 

UPDATE: 

Omdat Davids school, Mavo aan Zee te Den Helder,  zo'n groot bedrag heeft opgehaald(ruim € 18.000) hebben we in één klap ons streefbedrag gehaald. Uw donatie zal te allen tijde ingezet worden voor Davids gezondheid. We willen graag transparant zijn over het behaalde doel. 

Dank aan allen die gedoneerd hebben, het is geweldig!!!

 

Sinds februari van dit jaar is de kanker terug bij David.

 

In november 2016 kreeg David de diagnose hersenkanker (Medulloblastoom). Na bestraling in combinatie met chemo is David 2 jaar en 3 maanden kankervrij geweest. Waardevolle jaren!

 

Sinds februari van dit jaar is de kanker terug bij David. Juist op het moment dat hij zich topfit voelde. Net terug van een heerlijke wintersportvakantie....

De artsen velden een doodsvonnis:"9 maanden tot een jaar heeft hij nog te leven."

Het is nu september, maand 8 vanaf februari. David voelt zich nog net zo fit als in februari, maar de Mri's geven tot nu toe een steeds slechter beeld.

David heeft in juli besloten de levensverlengende chemo te gaan slikken. We weten dat dit alleen, letterlijk de doodlopende weg is.

 

David is net 15 jaar geworden en hij wil leven! Met de best mogelijke kwaliteit en zo lang mogelijk.

 

Hyperthermie is een reguliere aanvullende therapie bij chemo die gewoon in de Nederlandse ziekenhuizen wordt aangeboden, waarbij wetenschappelijk is aangetoond dat het een hoger effect geeft van de standaard therapie. David komt niet in aanmerking hiervoor omdat hij 15 jaar oud is en het niet eerder aan pubers is gegeven in Nederland waardoor er binnen Nederland niet genoeg wetenschappelijk bewijs is.

Duitsland is hier verder in. Daar worden wèl kinderen tot 18 jaar behandeld met de vernieuwde versie van hyperthermie: Oncothermie.

David wil graag aanvullende therapie in Gronau ondergaan bestaande uit oncothermie en hoge dosis vitamine C infusen. Hiermee is hij al in augustus begonnen en zijn conditie is afgelopen maand zichtbaar en voelbaar niet achteruit gegaan! Deze behandelingen in combinatie met de chemotherapie is een methode die velen aan een langer leven heeft geholpen (genezing of vertraging van het ziekteproces) en ook met een betere kwaliteit. De behandelingen plus vervoer&verblijf, kosten veel geld en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. David moet dit, twee maal per week gedurende 5,5 uur ondergaan om te kijken of we hem stabiel kunnen krijgen en hopelijk houden.

"Is dit een keiharde garantie dat David langer leeft?" Nee, was het maar waar. Maar het is zeker een kans die we ten volle willen aangrijpen.

 

Hiervoor is € 35.000 nodig.

 

Door alle perikelen van de afgelopen jaren ben ik arbeidsongeschikt geworden en dat is (zonder alimentatie) zeker geen vetpot te noemen met 3 pubers.

 

Mijn vraag aan jullie:"Willen jullie alsjeblieft doneren om David de kans op leven te geven waar hij zo naar verlangt?"

 

Namens David, maar natuurlijk ook namens ons hele gezin, dank jullie wel uit de grond van ons hart voor elke euro die gedoneerd wordt!

 

Susanne Kunenborg (moeder van David)

 

 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 19118 ingezameld van €35000.
55% behaald met 368 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Robert en Marianne
Doneerde op: 2019-09-21 07:30:21
€1500
Avatar
Wim en Janny Ramakers
Doneerde op: 2019-10-02 08:26:22
€1500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-09-23 13:49:16
€1500
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-02-23 21:46:26
€77
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-11-01 09:43:29
€10
Avatar
Stefan Eveleens
Doneerde op: 2019-10-24 18:19:37
€10
Avatar
Pien en haar mama
Doneerde op: 2019-10-20 19:57:00
€100
Avatar
Familie Rampenthal
Doneerde op: 2019-10-18 12:56:51
€50
Delen Delen