The Doggyman Hondenuitlaatservice / Gedragstherapeut

Tenaamstelling rekening geverifieerd!
€ 75 ingezameld van €1000.
8% behaald met 3 donaties!

Een hond bezitten is leuk. Maar hoe regelt u het als u overdag werkt of als er een andere reden is dat u uw hond niet uit kan laten: dan bied ik uitkomst. Zes dagen in de week kan uw viervoeter met The Doggyman mee van klein tot groot en de rassen die andere uitlaat-services weigeren omdat zij deze honden niet kunnen lezen of begrijpen hoe ze spelen.

 

Frans (The Doggyman) heeft echt een hart van goud, zijn honden en uitlaatservice betekenen alles voor hem, niets liever dan twee keer dag met een grote groep honden de bossen in rondom Utrecht zodat onze viervoeter weer even echt hond kan zijn en als baas van een Bull-terrier is Frans de oplossing.

Elke Vrijdag gaat ze mee en komt ze meer dan voldaan thuis omdat ze heeft kunnen ravotten met haar soort genoten, zoals Frans altijd zegt 'tijd om op pad te gaan met het rugby team'.

 

Door omstandigheden buiten zijn schuld om lijkt het einde nabij voor The Doggyman, dat betekend voor ons en voor velen dat zij hun hond niet kwijt kunnen bij de overige uitlaatservices 

 

Laat het ons niet gebeuren dat we nu ook The Doggyman kwijt raken doordat hij zijn passie / beroep niet meer kan uitvoeren want het is in Nederland af en toe best lastig als je een bepaald ras in huis hebt 

 

Daarom ben ik deze crowdfunding gestart en hoop dat ook dat jullie dit gevoel met mijn delen veel kleine bedragen kunnen een groot verschil maken!

 

PS. mocht de (The Doggyman) hyperlink niet werken hierbij de link: https://youtu.be/oohCGHVFFV8

 

Artento

 

 

 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 75 ingezameld van €1000.
8% behaald met 3 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Francis Kuijper
Doneerde op: 2019-10-14 16:29:11
€5
Avatar
jantiene buts
Doneerde op: 2019-10-13 16:48:35
€20
Avatar
Artento
Doneerde op: 2019-10-13 15:25:46
€50
Delen Delen