GGZ Boxing: Kans van slagen!

€ 25 ingezameld van €20000.
0% behaald met 1 donaties!

GGZ Boxing is een initiatief met boks- en kickbokslessen voor mensen met een psychiatrische problemen. Mensen met een GGZ indicatie kunnen vaak net niet helemaal mee met de reguliere boks- of kickbokslessen. GGZ Boxing verzorgt deze lessen op maat. Individueel of meer in een groepsles, wordt de les afgestemd op het niveau van deze doelgroep. Maatwerk, net als in de zorg.

Boksen is zeer geschikt voor deze doelgroep. Zoals bij iedere sport geldt ook hier: even uit het hoofd en meer in contact met het lichaam. Door gebruik te maken van (kick)bokstechnieken is er meer aandacht voor coördinatie van het lichaam, balans en een juiste houding. Het is zowel een geschikte vorm als dagelijkse sport als weerbaarheidstraining. Jezelf tegenkomen in deze vorm van sport, je krachten en talenten leren kennen alsook waar je grenzen liggen en leren daar niet voorbij te gaan, voor jezelf op te komen en niet het onderspit te hoeven delven.

 

Het dagelijks leven verloopt ook niet zonder slag of stoot, in figuurlijke zin gesproken: boksen is een goede metafoor wat betreft verdedigen, inschatten, incasseren en actief instappen. Het heeft veel te maken met assertiviteit. Daarom heeft het (kick)boksen een groeiende positieve invloed op zowel lichaam als geest.

 

GGZ Boxing wilt middels crowdfunding geld bij elkaar krijgen om haar eigen, unieke sportschool te kunnen gaan starten.

 

GGZ Boxing: Kans van slagen!

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 25 ingezameld van €20000.
0% behaald met 1 donaties!
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-10-24 06:21:26
€25
Delen Delen