Help Ellen

Tenaamstelling rekening geverifieerd!
€ 19416 ingezameld van €20000.
97% behaald met 438 donaties!
Identiteit is geverifieerd!

Lieve mensen, wij vragen om jullie hulp

 

Hoeveel ellende kun je hebben? Bij Ellen leek hier geen grens aan te zitten. Met haar eindeloze positiviteit, energie en vrolijkheid leek ze elk probleem aan te kunnen. Zelfs toen ze dit voorjaar de diagnose baarmoederhalskanker kreeg, was ze onvermoeibaar strijdbaar. Zij ging herstellen! Hoe dan ook! Met vlogs op YouTube hield ze haar omgeving op de hoogte. Op de fiets ging ze naar het ziekenhuis voor de bestralingen. Want beweging, buitenlucht en natuur doen haar goed. En zingen natuurlijk. Want dat is haar lust en haar leven. 

 

Muziek

Ellen ís muziek. De muziek die zij zelf schrijft gaat rechtstreeks naar je ziel. Het doet iets met je. Het heelt. Al veel mensen hebben dit mogen ervaren. De bijzondere melodieën en prachtige teksten die ze schrijft, zijn uniek. "Écht Ellen". Als koor zingen wij ook gráág haar eigen liedjes. De naam Happy Voice Choir is niet toevallig gekozen. In dit koor zing je voor de fun en de fijn zoals Ellen dat zo mooi zegt. Zingen laat de energie in je lijf stromen. Dus tussen de bestralingen door, ging het zingen, wanneer dit ook maar enigszins mogelijk was, gewoon door.

 

Behandelingen

De bestralingen sloegen aan, de tumor verdween. Maar na de laatste bestraling bleef het lang stil op YouTube. Deze hakte erin en maakte daarbinnen meer kapot dan wat goed was. Maar opgeven, ho maar! Na een paar weken stond Ellen "gewoon" weer voor haar koor om samen muziek te maken en te zingen. Kussentje op de harde kruk (want geen spek meer op de billen) en een ligstoel mee om in de pauze even te kunnen rusten. Ellen krijg je niet zomaar weg hoor. En maar stralen omdat ze het zo fijn vond om te zingen met haar koor.

 

Dieptepunt

Helaas bleef het bij die twee kooravonden. Vlak daarna ging het van kwaad tot erger. De gevolgen van de bestraling die haar leven redde, zorgde voor zoveel problemen dat haar energie steeds verder op raakte. Tot ze op een nacht met gillende sirenes naar het ziekenhuis werd gebracht. Haar nieren deden het niet meer en haar lijf was zichzelf dus aan het vergiftigen. Dit zorgde zelfs voor de verschijnselen van een herseninfarct. Het duurde 48 enorm spannende uren waarbij haar man Brenny en haar 15 jarige zoon Dylan zich meerdere keren hebben afgevraagd of ze haar ooit weer mee naar huis zouden kunnen nemen. Gelukkig kregen de artsen haar nieren uiteindelijk weer aan de praat en krabbelt Ellen heel langzaamaan weer op. Heel heel langzaam....

 

Financiële zorgen

Ellen en Brenny zijn zelfstandig ondernemers. En als zelfstandig ondernemer is het vaak niet haalbaar om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Dat kost veel geld! Voor hen geldt dit ook. De impact op dit gezin is enorm! Een groot deel van de inkomsten zijn al langere tijd weggevallen door Ellen's ziek zijn, bijstand is geen optie en inmiddels zijn ze finaal door alle financiële reserves heen. Brenny heeft door zijn dwarslaesie en de vele beperkingen die daarbij horen, nu zijn handen vol aan zichzelf en zijn gezin en doet er alles aan om de boel draaiende te houden. Ook voor hem is het onmogelijk om nu extra inkomsten te genereren. En door alle pittige gevolgen van Ellens bestraling gaat het herstel ook nog veel langer duren dan verwacht.

 

Help je mee?

Dat is het punt waar we nu zijn. De financiële zorgen zitten Ellens herstel in de weg. Toen wij, de leden van Happy Voice Choir, dit hoorden, wilden we iets voor haar doen. Al jaren is Ellen zelf aan het zorgen. Nu zorgen wij voor haar. We willen ontzettend graag dat ze zich volledig kan focussen op haar lichamelijke herstel zonder zich zorgen te hoeven maken over schulden. Kun je iets missen om deze geweldige, lieve, energieke en vrolijke vrouw en haar lieve mannen door deze rotperiode heen te slepen, graag! Doneren kan op deze pagina. Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 

*Uiteraard is deze actie opgezet in overleg met Ellen. Zij zal zelf niet gauw om hulp vragen. Dat ze deze hulp nu aanneemt, zegt genoeg over de noodzaak.

 

Heel veel liefs en dank,

 

Ellens Happy Voice Choir

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 19416 ingezameld van €20000.
97% behaald met 438 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-12-19 20:13:29
€500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-12-19 22:20:24
€500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-01-01 13:34:37
€500
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-07-07 17:24:41
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-14 15:32:06
€15
Avatar
Zijlstra
Doneerde op: 2020-03-20 13:02:15
€100
Avatar
Ineke Schripsema
Doneerde op: 2020-03-10 20:04:20
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-03-09 08:48:17
€100
Delen Delen