Zorgen door schulden voor alleenstaande moeder

€ 20 ingezameld van €6000.
0% behaald met 2 donaties!

Lieve mensen, ik ben een Macedonische alleenstaande moeder van 2 lieve kinderen. Mijn dochter is een tijd geleden verhuist naar Amsterdam, mijn zoon woont nog thuis bij mij. Hij heeft een zwaar ongeluk gehad toen hij jong was en is door dat ongeluk geestelijk in de war geraakt en heeft iedere dag mijn hulp nodig bij alle dagelijkse bezigheden, het nemen van de nodige medicijnen enz.

Ondanks dat hij de hele dag thuis is en zware medicijnen slikt krijgen we niet de benodigde hulp aan huis en ook finacieel krijgen we niet de hulp die zo hard nodig is om goed voor hem te kunnen  zorgen. Tot nu toe zijn alle mogelijkheden die we hadden, niet geslaagd en ik moet iedere dag vechten om rond te komen. Hij heeft het zwaar en daardoor is het voor mij ook iedere dag zwaar.

 

Ik probeer zo goed mogelijk rond te komen, maar omdat ik veel problemen heb met mijn gezondheid en voor mijn zoon moet zorgen is dat moeilijk. Ik heb alleen een uitkering, en kom maandelijks geld tekort. 

 

Een paar maanden geleden is mijn moeder overleden in Macedonie en kort daarna ook mijn vader. Ik ben zielsverdrietig. Om afscheid te kunnen nemen en de begrafenisen te kunnen regelen en hun huisje leeg te ruimen ben ik daarom 2 maal naar Macedonie moeten vliegen.

Daar had ik eigenlijk helemaal geen geld voor, maar wat kon ik doen? Ik heb geld geleend en ik moet het terugbetalen, maar waarvan? Ik kom iedere maand maar net rond en heb geen mogelijkheid om geld af te lossen.

 

De situatie rond het graf van mijn ouders is slecht, de plaats waar mama en papa begraven liggen is aan het verzakken en moet verstevigd worden. Daar is ook geld voor nodig.

 

Daarom, ik ben een beetje radeloos, ik weet niet meer hoe ik van deze zorgen af kom en wil op deze manier proberen om een beetje met mijn hoofd boven water te komen, misschien dat wie dit verhaal leest mij kan begrijpen en misschien ook helpen?

 

Dankjewel, dat jullie de moeite hebben genomen om mijn verhaal te lezen,

 

Groetjes voor iedereen, Sneza.

 

Wanneer je denkt, haar Nederlands is wel erg goed? Dat komt omdat haar burrman dit samen met haar heeft opgeschreven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 20 ingezameld van €6000.
0% behaald met 2 donaties!
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-06-30 21:42:46
€10
Avatar
K petrov
Doneerde op: 2020-03-26 13:00:42
€10
Delen Delen