Stamceltherapie

Stamceltherapie
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 1829 ingezameld van €60000.
3% behaald met 52 donaties!

Lieve mensen,

Mijn naam is Halit Isik , ik ben 52 jaar en in 2004 ben ik gediagnosticeerd met Multiple Sclerose, ook wel bekend als MS. Ik ben getrouwd en ik heb 2 kinderen, een jongen van 8 en een meisje van 6 jaar oud. Momenteel leef ik in een aangepast huis met de voorzieningen die ik nodig heb om mijzelf te kunnen verplaatsen van A naar B, binnen mijn huis. Mede door het feit dat ik niet in staat ben om voor mijn kinderen te zorgen, zijn mijn kinderen momenteel geplaatst in een pleeggezin. Hiernaast heeft mijn vrouw ernstige psychische klachten overgehouden in de loop der jaren en dit samen heeft geleid tot een uit-huis-plaatsing van mijn twee kinderen.  Dit is bepaald door de kinderrechter, in samenwerking met jeugdzorg. Met andere woorden, MS heeft mijn leven op meerdere vlakken negatief beïnvloed.      

MS is een slopende ziekte, maar voornamelijk een sluipmoordenaar. In de loop der jaren heeft de ziekte mijn gezondheid dusdanig verslechterd dat ik op dit moment haast niet meer in staat ben om zelfstandig te lopen, zonder een scootmobiel, krukken of rollator. Dit heeft een aanzienlijke invloed op mijn dagelijkse leven. Het is bijvoorbeeld niet meer mogelijk om met mijn kinderen te spelen en ze te begeleiden in hun eerste jaren van hun leven. Daarnaast is mijn evenwicht ernstig verstoord. De oorzaak van dit probleem is dat mijn rechterzijde van mijn lichaam haast verlamd is en ik hierdoor geen kracht heb in deze rechterzijde en mijn evenwicht zeer gemakkelijk verlies. Helaas merk ik steeds vaker op dat ook mijn linkerzijde van het lichaam hiernaar begint te neigen. Tot slot is mijn zicht beperkt, waardoor ik mijn diepte mis. Om dit probleem dragelijk te maken, loop ik met een ooglap en probeer ik een oog te sluiten om een focus van het oog te kunnen creëren. Kortom, het is een ziekte dat mij met de jaren steeds erger aftakelt.  

Gedurende de jaren zijn er ontwikkelingen gerealiseerd tegen MS. In dit geval gaat het om de stamcel therapie. Dit is dan ook mijn enige uitweg in de strijd tegen deze slopende ziekte. Helaas wordt deze behandeling niet uitgevoerd in Nederland en omliggende landen, en deze behandeling wordt tevens ook niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik heb, in overleg met mijn neuroloog, onderzoek gedaan en hieruit is gekomen dat de behandeling in Rusland het meest geschikt is voor mij. Het geld dat gemoeid gaat met deze stamcel therapie, is ongeveer 60000 euro in totaal. Dit bedrag zal dan ook volledig worden gebruikt voor de behandeling, in de hoop om er beter uit te komen en op z'n minst weer in staat te zijn om te kunnen lopen. Aangezien ik steeds vaker opmerk dat mij ziekte een dusdanige verslechtering doormaakt, ben ik vastberaden om binnen een tijdsbestek van een jaar, hooguit twee jaar, het geld bij elkaar te hebben. Uiteraard kan het voor mij niet snel genoeg gaan, maar aangezien het bedrag aanzienlijk groot is, begrijp ik dat ik geduld moet hebben.     

De kans op slagen is 80% en ondanks dat het een risicovolle behandeling is, grijp ik elk mogelijke kans aan op mogelijke genezing. Aangezien ik zelf niet over de financiële middelen beschik die nodig zijn voor deze behandeling, vraag ik jullie allen om een bijdrage. Indien u niet in staat bent om geld te doneren, zou ik het alsnog erg waarderen als u de link zou kunnen verspreiden en delen! 

Ik dank u uit de grond van mijn hart en moge God uw gezondheid beschermen in de rest van uw leven.

Halit Isik

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Halit Isik [ contact]
€ 1829 ingezameld van €60000.
3% behaald met 52 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-02-28 21:45:35
€250
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-02-25 09:45:40
€100
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-02-25 11:14:07
€100
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-05-28 19:51:02
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-05-06 04:00:28
€6
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-05-06 01:57:35
€10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-05-06 01:50:42
€5
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-04-23 23:30:34
€20
Delen Delen