Red de kleine dierenparken

Red de kleine dierenparken
Rekeningnr geverifieerd!
€ 690 ingezameld van €20000.
3% behaald met 26 donaties!

Koop een virtueel ‘kratje groenten en fruit voor de dieren' en help mee de kleinere dierentuinen te redden!

 

Zoovaria is, net als iedereen, zeer ontdaan door alles wat er momenteel in de wereld gebeurt. En vindt het, net als iedere dieren(tuin)liefhebber erg jammer dat onze geliefde dierentuinen op dit moment door de corona-crisis hun deuren hebben moeten sluiten voor bezoekers. Natuurlijk vinden we het jammer dat we, net nu het weer steeds beter wordt, niet naar de parken toe kunnen. Maar nog vervelender vinden we het dat de parken hierdoor hun inkomsten mislopen of straks helemaal niet meer zouden bestaan! We leven dan ook erg mee met een ieder die direct of indirect getroffen is door het virus!

 

Zo leven wij ook mee met de kleinere dierentuinen want de kosten voor de verzorging van de dieren lopen echter gewoon door. Denk hierbij aan kosten als voer, hooi en stro, medicatie, water en natuurlijk de dierverzorgers. Deze kosten lopen per park al gauw in de duizenden euro's per maand! En daarnaast hebben ze natuurlijk ook hun andere vaste lasten.

 

Uiteraard heeft iedere onderneming die zijn deuren heeft moeten sluiten het zwaar in deze crisis, maar het Zoovaria team wil graag iets bijdragen aan de steun aan onze geliefde dierentuinen. 

 

De kleinere dierentuinen zijn vaak ontstaan uit passie van de eigenaren. Hierin steken zij vaak eigen geld waardoor ze geen grote spaarpotjes hebben voor dit soort overmacht situaties. Al het verdiende geld wordt vaak meteen weer in hun park gestoken.

De parkeigenaren en medewerkers hebben het Zoovaria team altijd hartelijk ontvangen. Er werd vaak een praatje gemaakt en soms werden we zelfs persoonlijk rondgeleid.

 

 

NU IS HET TIJD OM IETS TERUG TE DOEN!

 

Nu de dierentuinen het zwaar hebben, willen wij graag geld inzamelen om de parken die het zwaarst getroffen worden door deze onverwachte moeilijke tijd een steuntje te bieden. Want na de Corona-crisis willen wij, net als jullie, uiteraard ook nog van deze parken en hun prachtige dieren kunnen genieten. Daarom is het van groot belang, dat we NU iets doen om ze door deze crisis te helpen! 

 

 

Wat kan jij doen?

 

Koop één (of meerdere) virtuele kratje(s) groente en fruit kunnen t.w.v. €25,- per stuk! (*)

Dit is een gemiddelde uitgave tijdens een dagje dierentuin, wat we allemaal op dit moment niet kunnen/hoeven uit te geven. Dus als jij dit bedrag* kunt missen, ‘koop dan een kratje’ door op de doneer knop te klikken! 

 

Wij zullen het gedoneerde geld verdelen onder de parken die het nu het hardst nodig hebben om de dieren te kunnen blijven verzorgen!

 

* Minder/meer doneren mag natuurlijk ook, alle beetjes zullen helpen om de parken/dieren door deze crisis heen te leiden. Echter is er veel geld nodig om de maandelijkse kosten voor alle parken in nood te kunnen voorzien!

 

 

Help mee en deel deze actie!!

 

 

 

 

Deze actie werd gestart door het team van Zoovaria. Mede eigenaar Remco Walravens heeft deze actie op zijn naam opgezet, maar alle donaties worden samen met zijn Zoovaria collega’s verdeeld onder de kleinere dierentuinen die de steun het hardst nodig hebben. Remco noch Zoovaria heeft hierbij een persoonlijk belang. Het enige doel is zoveel mogelijk geld inzamelen om zo financiële  steun te kunnen bieden aan de kleinere dierentuinen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Zoovaria via Facebook of Instagram.

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Remco Walravens [ contact]
€ 690 ingezameld van €20000.
3% behaald met 26 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Top 3 donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-03-26 11:10:19
€75
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-03-26 13:18:16
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-05 04:54:10
€50
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-05-05 20:38:37
€20
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-04-15 15:19:41
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-04-14 22:49:23
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2020-04-14 11:31:58
€25
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-14 09:59:33
€25
Delen Delen