QC Event Group. Door corona mag dit niet gebeuren

Tenaamstelling rekening geverifieerd!
€ 447 ingezameld van €30000.
1% behaald met 6 donaties!
Identiteit is geverifieerd!

 

Evenementen als: Tomorrowland, Pinkpop, Parkpop, Defqon, Sensation, André Rieu, Dance Valley, diverse beurzen en tournees. Daar waar QC Event Group al jaren deel uitmaakt en nu alles stil ligt.

0 inkomen geen evenementen dit bedrijf moeten wij toch met zijn allen kunnen helpen. Zodat zij volgend jaar weer vollop mee kunnen draaien op al deze mooie grote evenementen zoals het hoort. Helpt u mee???

 

QC Event Group is een bedrijf dat zwaar getroffen wordt in deze tijd van Corona. Het bedrijf is actief binnen de evenementenbranche wat op dit moment volledig stil ligt tot tenminste 1 september 2020. Er zijn door de overheid een aantal steunmaatregelen in het leven geroepen echter zijn deze maatregelen zeer waarschijnlijk niet voldoende om het bedrijf tot volgend jaar te kunnen laten overleven, dit is vooral voor de medewerkers van het bedrijf erg verdrietig. Binnen QC Event Group werken meerdere mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Bij QC Event Group verdient iedereen een kans. Gebrek aan ervaring of een afstand tot de arbeidsmarkt is geen reden om iemand niet aan te nemen. Het bedrijf weet voor iedereen een passende functie te vinden, ook mensen met een ‘rugzakje’ zijn welkom. Wanneer iemand solliciteert wordt er niet gekeken naar welke opleiding iemand heeft gedaan, ze proberen met iedereen in gesprek te komen. Zij geloven erin dat ze voor meerdere mensen passende werkzaamheden kunnen aanbieden. Tijdens de gesprekken hebben ze het dan ook voornamelijk over wat iemand zou willen en niet over wat iemand kan. Al jaren hebben voeren zij kennismakingsgesprekken in plaats van sollicitatiegesprekken, omdat ze erin geloven dat je anders niet weet wat je voor elkaar kunt betekenen. Tijdens de kennismakingsgesprekken wordt er verteld wie ze zijn en welke mogelijkheden er zijn om vervolgens met mensen in gesprek te gaan en te kijken of zij het idee hebben daarbinnen te passen. Op het moment dat men nog niet bekend is met de branche, raden ze het aan om een dagje mee te lopen en te ervaren of het beeld wat zij hebben overeenkomt met de praktijk. De meeloop dag wordt zodanig ingericht dat ze kennismaken met datgene waarin de mensen geïnteresseerd zijn.
QC Event Group is een bijzondere club! Iedereen die gemotiveerd is krijgt een kans. Binnen dit bedrijf zijn de mensen geen nummertjes. Juist mensen die moeilijk meekomen in de maatschappij, vinden bijna altijd een plek waar ze zich thuis voelen en kunnen doorgroeien. Er zijn mensen die onzeker binnengekomen zijn en nu al tien jaar bij dit bedrijf werkzaam zijn. In deze jaren hebben zij zich ontwikkeld als specialist en ze staan nu op grote projecten en festivals. Er is geen plafond, men heeft zelf in de hand tot hoever ze kunnen/willen groeien en QC Event Group zal er alles aan doen om daarin te ondersteunen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar wat een persoon op werkgebied allemaal verricht, maar er is ook aandacht voor de persoon zelf en de behoefte aan eventuele ondersteuning op privégebied. Over het algemeen krijgen ze veelal aanmeldingen van mensen die het niet altijd makkelijk hebben gehad in het leven. Dit begint vaak al in hun jeugd en die problemen nemen ze mee naar het volwassen leven. Ze lopen vast in relaties, hebben te maken met schulden, zitten zo met zichzelf in de knoei dat ze het lastig vinden om contact te maken met anderen en kunnen geen baan vinden en/of behouden. Het mooie is dat QC Event Group vindt dat mensen te snel naar huis worden gestuurd. Iedereen verdient een tweede kans en misschien wel zelfs een derde. Op het kantoor lopen ook mensen rond die een rugzakje hebben en heel goed functioneren. Deze mensen zijn door de maatschappij aan de kant gezet, hadden geen gevoel van eigenwaarde meer en voelden zich down. Deze mensen hebben een kans gekregen, er is onderdak aangeboden en boodschappen voor ze gedaan, dit alles omdat ze gezien hebben dat er ‘iets goeds’ in deze mensen zit. Een voorbeeld hiervan is dat ze iemand in dienst hebben gehad die opeens niet meer kwam omdat de deurwaarder achter hem aan zat, door met deze persoon in gesprek te gaan hebben zij dit kunnen oplossen. De schaamte was weg en hij is geholpen uit de schulden te komen. Andersom is ook mogelijk, dat iemand zich wilde begraven in werk, zichzelf geen vrije tijd gunde omdat hij bang was een terugval te krijgen. Hier prikken ze bij QC Event Group doorheen en gunnen mensen een nieuwe kans in het leven nu zijn het toppers met een vaste baan. Deze voorbeelden zijn er maar een paar, maar dit is waar het binnen QC Event Group om draait, de mensen op kantoor en collega’s onder elkaar genieten ervan als ze elkaar kunnen helpen naar een volgend niveau en iemand nieuwe zin in het leven geven. Er wordt gewerkt vanuit ‘doe wat je leuk vindt, spreek uit wat je wel en niet wil’. Als mensen de juiste instelling hebben, willen leren dan worden ze geholpen. Er worden geen beloftes gemaakt dat men een bepaald niveau gaat halen of een discipline wel of niet goed kan, dat hangt van mensen zelf af. Soms moet men accepteren dat anderen beter zijn, maar waar een wil is, is een weg.
Het zou toch enorm zonde zijn, voor deze mensen als dit eindigt… 
 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 447 ingezameld van €30000.
1% behaald met 6 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Marek Zielinski
Doneerde op: 2020-05-19 21:29:24
€347
Avatar
Marjan Cooper
Doneerde op: 2020-05-02 00:58:21
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-29 23:14:01
€20
Nieuwste donaties:
Avatar
Marek Zielinski
Doneerde op: 2020-05-19 21:29:24
€347
Avatar
Marjan Cooper
Doneerde op: 2020-05-02 00:58:21
€50
Avatar
Carla H
Doneerde op: 2020-04-30 12:45:31
€15
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-29 23:14:01
€20
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-04-29 15:31:30
€10
Delen Delen