TEST EN DONEER

Tenaamstelling rekening geverifieerd!
€ 25 ingezameld van €87500.
0% behaald met 1 donaties!

Iedereen kan testen of men corona immuun is

 

Beste lezer,

Om maar met de deur in huis te vallen, je bent nu gast van een unieke crowdfund actie. Voor je deelname krijg je namelijk iets heel waardevols terug. En bovendien laat je ook anderen profiteren die willen of moeten weten of ze wel of niet immuun zijn voor het corona virus.

 

Vader Glenn en zoon Paul  kijken met grote zorg naar de gevolgen van de corona crisis in Nederland. Er worden wel veel testen afgenomen of je besmet bent, maar een ander sociaal en economisch probleem blijft bestaan. Dat is namelijk de vraag of je inmiddels zelf wel of niet immuun bent voor het corona virus.

Die onzekerheid is een grote rem op het verantwoord leggen van contacten met anderen zoals familieleden, collega’s, ouders of familie in verpleeghuizen en alleenstaande ouderen enz. Behalve deze zijn er talloze mensen die zich een dure test niet kunnen veroorloven. 

 

Met een “Test & doneer” actie lossen we met z’n allen dit test probleem op.

 

Dus wil je weten of je al corona immuun bent.

Het percentage van de Nederlandse bevolking dat al immuun is zal veel groter zijn dan officieel gemeld. Realiseer je daarbij hoeveel mensen nu krampachtig rondlopen terwijl dat niet nodig is en dat geldt dan ook voor iedereen met wie ze contact willen hebben. De oplossing is een betaalbare test waardoor je weet of je voldoende antistoffen hebt opgebouwd. Met deze crowdfund actie komt deze test binnen ieders bereik.

 

Lees alles over het initiatief, de aanpak, de oplossing en de geringe kosten door op onze website te klikken: www.coronacovid19.today

 

Test en doneer

Als je kiest voor “test en doneer” dan koop je 3 testen tegen een prijs van slechts € 24,95. Dat is per test niet meer dan € 8,32. Daarmee schep je helderheid voor jezelf en sponsor je een ander voor wie de prijs van de test nog steeds te hoog is.

 

Grote sponsoren zijn ook welkom

Bedrijven, BN’ers, instellingen, verenigingen, gemeenten, zij allen kunnen als sponsor een of meerdere dozen met elk 20 testen voor € 150,00 bestellen.

Uiteindelijk hebben we maar één doel en dat is bij zoveel mogelijk mensen onzekerheid weghalen. Of ze inmiddels wel of niet immuun zijn voor het corona virus.

 

Zodra er 5.000 sponsors hebben ingeschreven kunnen we een opdracht bij de fabrikant deponeren, die op zijn beurt direct tot levering zal overgaan. Binnen 10 dagen zijn de tests dan in Nederland en kunnen ze worden uitgeleverd.


Vergeet niet bij het doneren om je adres achter je naam te zetten anders weten we niet naar wie we de test moeten zenden.

 

Gun jezelf en vele anderen de mogelijkheid deze test uit te voeren en wordt sponsor van deze crowdfund actie. Risico loop je niet. Als het aantal van 5000 sponsors niet gehaald wordt, ontvang je de inzet weer terug.

 

Deze Corona Immuun Zelftest is van belang voor enorm veel mensen in Nederland die nu nog in onwetendheid zijn of ze wel of niet immuun zijn. Vandaar ons dringend verzoek om onze “Test & doneer” actie via je sociale media verder te verspreiden.

 

Let wel: Je doneert terwijl je er testen tegen dezelfde waarde voor terugkrijgt!

 

Glenn en Paul.


 

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 25 ingezameld van €87500.
0% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2020-05-18 14:56:26
€25
Delen Delen