Mama wil zo graag naar huis!

Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 10075 ingezameld van €30000.
34% behaald met 309 donaties!
  • Update: mama is 'thuis', maar noodzakelijke aanpassingen zijn hier nog niet. 

Al bijna zes maanden aan het herstellen en revalideren, niet thuis bij haar gezin en nu de vreselijke boodschap gekregen uitbehandeld te zijn. Als 37-jarige moeder invalide, hierdoor afhankelijk van anderen/hulpmiddelen en zorgen over de toekomst.
Namens mijn broer (Sandy Jenner), schoonzus (Jennefer Jenner), neefjes (Jaylen en Shayn) en nichtjes (Fayth en Yade) vraag ik jullie aandacht voor onze doneeractie.

 

In de zomer van 2020 is Jennefer na dagen van heftige nek/schouder-pijn en uiteindelijk een volledige verlamming geopereerd aan (wat bleek) een geknapte ontsteking in haar ruggenmerg. Deze operatie heeft plaatsgevonden na een overplaatsing naar een ziekenhuis met neurologisch centrum. Iets wat veel te laat heeft plaatsgevonden, bleek achteraf.

 

Voorafgaand aan deze diagnose van de ontsteking hebben Sandy en Jennefer veelvuldig doktoren, fysio, ziekenhuis en SEH gebeld én bezocht. Vele (ambulance)-ritten naar het ziekenhuis zijn geweest, keer op keer werd geen onderzoek gedaan of MRI-scan uitgevoerd. Wel kwam een te hoge ontstekingswaarde naar boven waar niets mee werd gedaan. Helaas zijn zij keer op keer naar huis gestuurd!! Zo vaak… zelfs in een regenachtige nacht waarin hulp van onze oudste broer gevraagd moest worden om Jennefer te tillen, aangezien zelfstandig lopen en bewegen niet meer mogelijk was en geen hulp werd gegeven… Vreselijk!

De uitslag na de risicovolle nekoperatie was: een hoge dwarslaesie. De weken in het ziekenhuis na de operatie werden in bed doorgebracht: helpen met eten, helpen met drinken, helpen met bellen, helpen met het drogen van haar tranen, oftewel helpen met alles. Na de vele pittige fysiobehandelingen werden letterlijk en figuurlijk (met hulpmiddelen) kleine stapjes gezet. Na het ziekenhuis was eind oktober het revalidatiecentrum de volgende stap. Na ups, maar vooral vele downs is met een neurologische scan uiteindelijk vastgesteld dat Jennefer is uitbehandeld en niet meer verder herstelt. De stapjes die nu met hulpmiddelen gezet kunnen worden komen vanuit de spieren, maar de dagen worden vanwege de beschadigingen van het ruggenmerg in rolstoel en bed doorgebracht.

 

De volgende fase is aangebroken. Doordat Jennefer is uitbehandeld, moet en mag ze weer naar huis. Heel fijn, maar helaas niet met het resultaat waar wij de afgelopen maanden met z’n allen op gehoopt hadden. Thuis is nu nog niet het nieuwe thuis, dit omdat hier zoveel geregeld en aangepast moet worden. Over deze aanpassingen is contact met WMO, maar de lijst is behoorlijk lang waardoor helaas niet alles geregeld kan worden. Het gaat hierbij om kleine, middelgrote tot grote aanpassingen in en rondom het huis: een elektrische rolstoel, scootmobiel, trapliften, rolstoelvriendelijke auto en speciale sta-op-stoel zijn enkele voorbeelden van de vele noodzakelijke hulpmiddelen. Daarnaast het rolstoelvriendelijk maken van het huis (badkamer, keuken, wc, etc.). Dit alles is nodig om het gezin een toekomst te geven waarin zij, binnen de mogelijkheden, vooruit kunnen kijken en fatsoenlijk met elkaar kunnen leven.

 

Al deze kosten zijn zó hoog en daardoor onmogelijk. Daarom hoop ik dat we met elkaar voor hen het onmogelijke mogelijk kunnen maken!

 

Namens Sandy, Jennefer, Jaylen, Shayn, Fayth en Yade,

Liefs, Nicky Jenner en ons hele gezin.


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 10075 ingezameld van €30000.
34% behaald met 309 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-02-08 11:38:10
€500
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-02-01 20:30:51
€400
Avatar
Ammerlaan Theo
Doneerde op: 2021-02-01 18:37:59
€300
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-03-06 12:24:17
€10
Avatar
Conny Bekers
Doneerde op: 2021-03-05 10:24:56
€25
Avatar
Joss Van Wijk
Doneerde op: 2021-03-05 08:53:43
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-03-04 09:18:19
€10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-03-03 16:14:13
€25
Delen Delen