Help MOON aan een Atelier!

Help MOON aan een Atelier!
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 2403 ingezameld van €4000.
60% behaald met 89 donaties!

Lieve mensen, 

Ik ben Moon, 33 jaren jong en heb nu bijna 6 jaar een onderneming in hartje Alkmaar. Een mooie kapsalon in de oude stad waar ik heel trots op ben. Voordat het Corona virus toe sloeg ging het heel goed in de salon. Nu al een tijd niet meer, gedwongen je deuren sluiten is niet niks. Deze hele periode doet veel met iedereen en uitzicht dat het op korte termijn beter wordt is er nog even niet.   

 

Als ik voor mijzelf spreek; ik ben het stil zitten zo zat! Ik sport en ga de natuur in, maar moet mijn best doen om mijzelf nuttig te blijven voelen. Ik zou graag weer iets aanpakken met alles wat er in mij zit! 

Ik ben een creatieveling. Al vanaf dat ik een kleine meid was. ‘Iets’ creëren, dat is wat ik geweldig vind. Ik ben een ondernemer die graag met eigen handen iets moois vormt. Daarom is het ook niet zo gek dat ik haarstylist ben geworden, met vanaf mijn 27ste mijn eigen onderneming. Ik vind het heel jammer dat ik nu te pas en te onpas mijn deuren moet sluiten. 

Echter ben ik er door de jaren heen achter gekomen dat ik nog een passie heb. Pottenbakken! Ik haal veel voldoening uit deze (nu nog) hobby en zou heel graag een klein atelier starten om hier in de toekomst een bron van inkomst van te maken. Dit lijkt mij super om te combineren met mijn eigen salon. Mijn eigen servies ontwerpen en mensen blij maken met mooi en uniek ambachtswerk. Hoe tof zou het zijn als mijn handgemaakte items staan te pronken bij de mensen thuis op tafel? Maar ook in restaurants, waar mijn op maat gemaakte servies de uitstraling van ieder gerecht versterkt.

 

Dit is een droom die ik graag werkelijkheid wil laten worden. Dit omdat ik er gelukkig van word, maar ook om mijn arbeidskansen te vergroten. Als ik niet kan of mag knippen, kan ik altijd nog servies maken.

 

Doordat ik bijna geen steun krijg van de overheid heb ik nauwelijks spaargeld meer. De aanschafkosten van de materialen voor het pottenbakken zijn niet niks. Toch probeer ik mogelijkheden te vinden. Het zijn gekke tijden en ik ga nu maar eens de stoute schoenen aantrekken door hulp aan jullie te vragen.

 

Via Doneerdoel wil ik een inzamelingsactie op poten zetten. Om geld te verzamelen om de materialen aan te schaffen voor de start van mijn atelier.

 

Wie weet zijn er wel mensen die mij kunnen en willen helpen. Mensen die iets kunnen missen en mij een donatie zouden willen schenken. Die mij op die manier een duwtje in de rug willen geven om mijn nieuwe atelier/onderneming te kunnen gaan starten en er op die manier voor zorgen dat ik weer lekker aan de bak kan. Dat zou echt fantastisch zijn.
 

 

 

Mijn dank is meer dan groot,  

Liefs Moon. 

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Ramona van den Belt [ contact]
€ 2403 ingezameld van €4000.
60% behaald met 89 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-04 07:52:24
€75
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-04 21:52:16
€70
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-04 16:59:47
€55
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-22 10:48:33
€40
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-18 19:52:03
€20
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-16 13:23:17
€50
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-14 10:46:56
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-02-12 23:23:51
€10
Delen Delen