Help Daniëlle aan een hulphond

Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 15000 ingezameld van €15000.
100% behaald met 416 donaties!

Lieve jij,

 

Wat lief dat je de moeite hebt genomen om deze pagina te bekijken. Graag zou ik kort toelichten waar ik jouw hulp bij zou kunnen gebruiken.

 

Ik ben Daniëlle, een 23-jarige studente Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht. Veel mensen zullen mij kennen als een enthousiaste en vrolijke jonge vrouw, die veel waarde hecht aan sociaal contact en die grote ambities heeft voor de toekomst. Het zal voor veel mensen dan ook als een verrassing komen dat ik al ruim 13 jaar worstel met een eetstoornis en meerdere angststoornissen. Ik heb in de afgelopen jaren al veel verschillende behandelingen gehad, maar helaas heeft dit nog steeds niet geleid tot het gewenste resultaat.

 

Ondanks dat ik momenteel nog steeds in behandeling ben binnen de reguliere gezondheidszorg, ben ik me het afgelopen jaar ook gaan verdiepen in alternatieve mogelijkheden die me kunnen helpen in herstel. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij de psychosociale hulphond. Het idee dat een hulphond mij de veiligheid en steun kan bieden die ik nodig heb om mijn leven weer op te pakken, zorgt voor nieuw perspectief. Een hulphond zou mij kunnen helpen om spanning en paniek vroeg te signaleren, om zo paniekaanvallen te voorkomen. Ook kan een hulphond hulp bieden bij het vasthouden van een goede dagstructuur, kan hij veiligheid bieden om voor mij angstige situaties/plekken weer op te durven zoeken en kan hij me helpen om in contact te blijven staan met mezelf en mijn gevoel. Dit geeft hoop: hoop dat er ook voor mij zicht is op een toekomst buiten de GGZ.

 

Een hulphondtraject en de verzorging van een hulphond zijn vrij kostbaar, en als student heb ik helaas niet het vermogen om dit geheel zelf te financieren. Om deze reden heb ik na lang twijfelen besloten om een crowdfunding op te starten. Later dit jaar zal ik nog een periode in (hopelijk de allerlaatste!) opname gaan, en daarna hoop ik met volledige motivatie aan het opleidingstraject te kunnen beginnen. Mijn hulphond zal ik gaan opleiden bij Kynologisch Instituut Vanuit ’T Hart. Om voor jou inzichtelijk te maken wat ik met jouw steun doe, zal ik gedurende het gehele proces hier updates, informatie en persoonlijke berichten plaatsen.

 

Ik hoop uiteindelijk mijn eigen ervaringen te kunnen gaan gebruiken in mijn werk als psycholoog. Voorlopig zal ik eerst nog hard aan mezelf moeten werken, maar ik heb er vertrouwen in dat ik samen met mijn hulphond (en uiteraard familie, vrienden en therapie) de stappen kan gaan zetten die nodig zijn om mijn droom waar te maken. Ik hoop dan ook dat je me wilt helpen om deze droom een klein stukje dichterbij te laten komen: iedere donatie is van grote waarde en brengt mij dichter naar mijn doel. Daarnaast wordt ook het delen van deze actie uiteraard enorm gewaardeerd. Tot slot kan je me altijd benaderen voor vragen, opmerkingen of het delen van je eigen verhaal!

 

Liefs,

Daniëlle

 

UPDATE 1

Bizar hoeveel er in twee dagen tijd kan gebeuren; van alles jarenlang voor mezelf houden, naar mijn leven in korte tijd met heel Nederland delen. Enorm dankbaar voor alle lieve reacties, donaties en persoonlijke verhalen die ik hiervoor terugkrijg! Lees hier het artikel van het AD of Weekblad West-Betuwe over mijn verhaal en deze crowdfunding!

 

UPDATE 2

Na een maand ben ik al over de helft van het totaalbedrag! Nog steeds kijk ik met verbazing naar alle lieve reacties die binnenkomen en ben ik heel dankbaar voor ieders donatie. In samenwerking met Jeroen Sturing heb ik bovendien een podcast-aflevering opgenomen, waarbij ik meer vertel over de hulphond. Deze is vanaf nu te beluisteren op Spotify!

 

UPDATE 3

Mede dankzij een héél bijzondere donatie, zitten we ondertussen op 90%! Dat de hulphond er kan komen komt hierdoor steeds dichterbij!

 

Sinds deze week ben ik opgenomen in de kliniek waar ik de komende periode nog even zonder hond aan mezelf zal gaan werken, maar over 4 maanden hoop ik de opvolgende stappen samen met mijn hond te kunnen gaan zetten! 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 15000 ingezameld van €15000.
100% behaald met 416 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-10-24 02:23:37
€1500
Avatar
Irma Keijzer
Doneerde op: 2021-10-24 02:18:16
€1487
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-11-12 00:00:31
€1485
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-11-18 21:19:14
€1480
Avatar
Ineke van Beuzekom
Doneerde op: 2021-11-14 12:15:46
€20
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-11-12 10:01:14
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-11-12 00:00:31
€1485
Avatar
Bram Snijders
Doneerde op: 2021-10-30 16:26:15
€5
Delen Delen