Maatwerk bij herstel en revalidatie voor mens en paard

Rekeningnr geverifieerd!
€ 375 ingezameld van €1950.
19% behaald met 22 donaties!

Beste lezers,

Enkele jaren geleden begon ik (Patricia), vanuit de bijstand, met het bedrijf Horse Connection. In eerste instantie als paardencoach met als primair doel mensen met ontwikkelingsstoornissen zoals autisme en AD(H)D te helpen. Maar daar bleef het niet bij: ondertussen ondersteun ik mensen met angsten, lichamelijke en psychische beperkingen, naast en op het paard. Reagan's interesse ligt vooral bij het helpen van paarden met lichamelijke problemen en trauma's. Paardenwelzijn is hier een groot onderdeel van. Ook het lesgeven vanaf de grond vindt zij leuk om te doen. Steeds meer mensen weten ons te vinden: mensen met persoonlijke vraagstukken of die omtrent hun paard. Wat wij bieden is maatwerk bij herstel en revalidatie van mens en paard. Meer informatie over ons en ons bedrijf kunt u vinden op www.horse-connection.nl

Nu huren wij momenteel een prachtige locatie in Loon. Helaas kunnen wij hier niet verder groeien met het bedrijf, omdat we hier beperkt zijn qua mogelijkheden. We merken echter dat de vraag er wel is, en ook naar andere diensten die wij niet aan kunnen bieden op een locatie die niet van onszelf is.

Nu hebben wij een prachtige locatie gevonden waar dit wel mogelijk is. We hebben een ondernemingsplan geschreven, gericht op deze locatie. Hieruit blijkt dat wij op die locatie onze droom ten uitvoer kunnen brengen, en hier ook een goede boterham voor ons gezin mee zouden kunnen verdienen. We hebben ondertussen contact gehad met alle Nederlandse banken die zakelijke hypotheken verstrekken. Telefonisch of per email ons verhaal gedaan. Gevraagd of we een afspraak zouden kunnen maken voor een gesprek, en ons ondernemingsplan toe zouden mogen sturen. Maar u raadt het al: alle banken willen eigen geld zien, en dat is er nagenoeg niet.

Dan maar verder kijken naar andere mogelijkheden, en zo kwamen we terecht bij het Instituut voor het midden- en kleinbedrijf. We hebben een oriënterend gesprek gehad, en onze zaak is besproken in het team. Advies is nu om een haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren, en wanneer er een positief advies gegeven wordt, een crowdfunding actie op te zetten. Uiteraard hebben we goed uitgezocht wat zo'n onderzoek inhoudt. Onze conclusie is dat dit onze meest reeële kans is om de financiering voor onze plannen rond te krijgen. Maar... Ook het laten uitvoeren van zo'n onderzoek kost geld: €1950,- om precies te zijn. En waar halen we dat vandaan? We hebben dit jaar moeten investeren in onze paarden, nieuwe zadels en meer, om verder te kunnen. Dit soort geld hebben wij dus niet ergens liggen. We gaan zakelijk de moeilijkste maanden tegemoet: de winter. Minder inkomsten, hogere kosten. Het is noodzakelijk dat wij voldoende financiële middelen hebben om onze paarden de zorg te kunnen blijven geven die nodig is, en een buffer te hebben. Wanneer wij geld in dit onderzoek steken kunnen we dat niet waarborgen.

Dus, bij deze vragen wij om hulp: is er iemand onder de lezers van dit bericht die zouden kunnen en willen helpen? Wij zoeken iemand (of meerdere personen) die ons een steuntje in de rug zou willen geven door (een deel van) die €1950,- te doneren. Bent (of kent) u diegene? Dan kunt u middels deze actie doneren. Onze dank is groot!

Groeten, Reagan en Patricia.


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 375 ingezameld van €1950.
19% behaald met 22 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Top 3 donaties:
Avatar
Age Dijkstra
Doneerde op: 2021-08-08 17:04:30
€60
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-09-04 21:00:16
€50
Avatar
Statiegeld
Doneerde op: 2021-09-03 11:59:27
€35
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-09-14 18:25:38
€20
Avatar
Babette Weenink
Doneerde op: 2021-09-05 14:11:53
€30
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-09-04 21:00:16
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-09-03 12:24:50
€10
Avatar
Statiegeld
Doneerde op: 2021-09-03 11:59:27
€35
Delen Delen