Hersenletsel na zwangerschap, help Milou op weg naar herstel!

Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 17815 ingezameld van €17500.
102% behaald met 847 donaties!

 

Lieve mensen,

 

WE ZIJN ER! Het grote avontuur op weg naar herstel kan beginnen! We kunnen helaas niet iedereen persoonlijk bedanken. Dus bij deze: dank jullie wel voor al jullie hulp en donaties!
Wat hebben we de laatste dagen ontzettend veel steun en liefde mogen ontvangen. Hulp kwam uit bekende maar ook uit onbekende hoeken. Vrienden, vrienden van vrienden, familie van vrienden, onze eigen familie, oude bekende en kennissen. 
En we zijn iedereen even dankbaar, alle 840 donateurs! Grote & kleine donaties en het delen van de crowdfunding, alles vonden we even hartverwarmend. Jullie zijn stuk voor stuk kanjers! Zonder jullie hulp was het niet gelukt.
Vooral ook alle lieve berichtjes deden ons erg goed. Dat zoveel mensen de tijd hebben genomen om ons verhaal te lezen en ons een hart onder de riem te steken. Dankjewel hiervoor!

Mijn brein mag dan wel ‘stuk’ zijn maar de wereld gelukkig nog niet! 
En bij deze willen we ook onze vriend Sander in het zonnetje zetten en bedanken voor het opzetten van de crowdfunding. Zonder jou was het niet gelukt!

 

We hebben onze eerste afspraak staan op 14 februari bij Cognitive FX.  Ik zal iedereen op de hoogte houden van ons avontuur via mijn website en instagram: mijngekkegebrokenbrein

Liefs,
Benjamin, Milou & Cas

 

PS: We hebben deze doneeractie gepauzeerd omdat we niet meer willen ophalen dan nodig. Wil je toch nog iets moois doen voor een ander? Doneer dan voor een van de andere doneeracties op deze doneersite!
________________________________________

 

 

 

 

 

Van zwangerschap en moeder worden tot een 00 trombose in de hersenen en uitbehandeld zijn in Nederland... Hoop op een betere toekomst. Help Milou op weg naar herstel. Hun hoop ligt nu bij een behandeling in de Verenigde Staten en zij hebben donaties nodig om dit te realiseren. 

 

Lieve familie, vrienden, en vrienden van vrienden,


Op 24-03-2021 zijn Milou en Benjamin trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Een prachtig mooi mannetje met de naam Cas. De eerste periode van kersverse ouders kan zwaar zijn maar het zou vooral een mooie tijd samen moeten zijn. Zoals wellicht sommige van jullie weten is dit helaas anders gelopen bij Milou en Benjamin. Kort na de bevalling heeft Milou een zeldzame vorm van een beroerte gehad.

 

Door hormonen is haar bloed gaan stollen, dit resulteerde in een zeldzame vorm van een beroerte genaamd sinustrombose. Een sinustrombose is het omgekeerde van een herseninfarct. Door een bloedprop in de afvoerende bloedvaten van het hoofd, kan het bloed niet weglopen uit de hersenen en ontstaat er schade.

 

Na enige tijd in het ziekenhuis mocht Milou gelukkig weer naar huis en was het nog afwachten of er blijvende schade zou zijn. De kraamperiode die vooral een roze wolk zou moeten zijn liep heel anders dan waar ze op gehoopt hadden. 


In het begin is dit jonge gezin vooral bezig geweest met overleven en pas na enige tijd kwam in een gesprek met de neurologen het verlossende woord dat de trombose weg was. Het slechte nieuws was echter dat Milou er restschade aan had overgehouden. 

 

Dagelijks leeft Milou met klachten als extreme vermoeidheid, hoofdpijn, overprikkeling, gevoelig voor licht en geluid, duizeligheid, pijnlijke ogen en visuele problemen. Ze heeft een constante piep in haar oren, een slecht geheugen en concentratieproblemen. Haar batterij blijft altijd steken op 10%, hoe lang zij hem ook oplaad. De normale dynamiek van een jong gezin en van een jonge vrouw zit er voor Milou niet meer in. Simpele dingen in het leven gaan niet meer.

 

Ze heeft langere tijd bij verschillende medische specialisten gelopen maar helaas zonder resultaat. De eindconstatering was dat Milou "uitbehandeld" is en volgens de artsen moet ze hier maar mee leren leven. 

Dit is echter geen houdbare situatie voor een jonge moeder die nog energiek in het leven hoort te staan en ''normaal'' voor haar zoontje wil kunnen zorgen. Benjamin en Milou zijn verder gaan zoeken naar andere oplossingen en vonden een kliniek in Amerika met de naam Cognitive FX.

 

Het uitgangspunt van de behandeling bij Cognitive FX is een functionele cognitieve MRI scan, waarbij precies in kaart wordt gebracht welke gebieden van de hersenen hyper- en onderactief zijn en waar de bloedtoevoer dus niet optimaal is. Aan de hand van deze resultaten maken ze een behandelplan op maat.

 

Inmiddels hebben Milou en Benjamin een intakegesprek gehad en hebben ze voor februari een afspraak kunnen maken. Ze hebben hun hoop gevestigd op deze behandeling om een normaal leven te kunnen leiden. Helaas vergoedt de verzekering geen van deze kosten en hangt er dus een heel groot prijskaartje aan deze behandeling.


Persoonlijk zou ik graag wat zorgen voor hen weg willen nemen. Maar daar zullen Milou haar klachten niet van verdwijnen. Met deze crowdfunding hoop ik wel iets te kunnen bijdragen aan het herstel van Milou en aan een betere gezinsdynamiek voor deze jonge ouders en de kleine Cas. 
 

Ik hoop dat jullie daar hetzelfde overdenken en op deze manier een steentje groot of klein willen bijdragen aan dit doel.

 

Mocht je vragen hebben of zou je op een andere manier willen helpen neem gerust contact met mij op.
Om meer bekendheid te krijgen voor deze zeldzame vorm van een beroerte, heeft Milou een website gemaakt. Hierin lees je haar hele verhaal en kan je ook haar avontuur op weg naar Amerika volgen:

 

''Help, mijn brein is gebroken.

Blijkbaar hoef je geen grijs haar en een wandelstok te hebben om een beroerte te krijgen. De oorzaak ervan was namelijk mijn zwangerschap. Door hormonen is mijn bloed gaan stollen. Een bloedstollend verhaal is het zeker...''
Via deze link kan je haar verhaal lezen! 

 

Ik vind het geweldig wanneer je deze crowdfundingsactie steunt en deelt via sociale media en/of je familie, vrienden en kennissen oproept om te doneren.

Alvast heel erg bedankt!

 

Groeten, 
Sander

0622876998

sander.tromp@hotmail.com


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 17815 ingezameld van €17500.
102% behaald met 847 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Ome Jan de Boer
Doneerde op: 2021-10-06 15:19:05
€509
Avatar
Rj
Doneerde op: 2021-10-07 08:57:50
€420
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-10-06 15:47:19
€300
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-10-09 19:52:44
€5
Avatar
Michiel breedveld
Doneerde op: 2021-10-09 19:07:51
€30
Avatar
Remco
Doneerde op: 2021-10-09 18:29:22
€25
Avatar
Arjan & Jeanet Verhave/van Rijn
Doneerde op: 2021-10-09 16:18:55
€50
Avatar
Robina
Doneerde op: 2021-10-09 16:15:14
€10
Delen Delen