Hulphond voor Meike

Hulphond voor Meike
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 1540 ingezameld van €2000.
77% behaald met 61 donaties!

Update 21-05-2022

Al het opleidingsgeld is bij elkaar!
We gaan nog even door met inzamelen via doneerdoel.nl omdat de hond zelf natuurlijk ook nog bekostigd moet worden.
Hoe gaat het nu verder? We hebben inmiddels het tweede intake gesprek gepland staan bij Bultersmekke assistancedogs, dit is op 17 mei, uit dat gesprek gaat blijken hoe het nu verder gaat. Welk ras het beste bij mij past en bij welke fokker we deze het beste kunnen halen. Zodra de pup dan oud genoeg is om mee naar huis te gaan, gaat de training beginnen! Natuurlijk houden we jullie op de hoogte met alle informatie en natuurlijk puppy foto's!
Nogmaals enorm bedankt, ik had zelf niet durven dromen dat het ooit zou lukken????

 

 

We zamelen geld in voor een hulphond voor Meike. Helaas wordt deze niet vergoed door de zorgverzekering. Ook de gemeente heeft na 4 maanden alsnog de aanvraag afgewezen. Meike heeft de hond wel heel hard nodig en daarom zijn we deze actie gestart. We hebben al een groot deel van de benodigde € 20000 binnen via giften, sponsoring en de kaarten actie. We hebben nog een klein deel nodig. Help jij mee, zodat Meike het leven weer aan kan? Alvast ontzettend bedankt, namens Meike zelf en haar supportteam! 

 

Het verhaal van Meike

 

Lieve allemaal,

 

Wat fijn dat je de tijd neemt om mijn verhaal te lezen.

Ik ben Meike, ik ben 21 jaar en ik zou enorm veel baat hebben bij het hebben van een psychosociale hulphond. Helaas is de training van een zo’n hulphond erg duur en wordt dit niet door de verzekering of de WMO vergoed. Daarom heb ik jullie hulp nodig.

Al jaren worstel ik met angstklachten en een depressie. Op mijn 16de werd ook de diagnose autisme bij mij gesteld. Na jaren in de GGZ hoop ik nu eigenlijk de juiste therapie gevonden te hebben, al mijn behandelaren vinden een hulphond voor mij een heel goed idee en een goede volgende stap in mijn behandeling. Door mijn mentale klachten en mijn autisme is het dagelijks leven voor mij erg lastig. Dingen die voor een ander heel vanzelfsprekend zijn, zoals uit bed komen, werken of naar school gaan, zijn voor mij erg moeilijk. Ik zit hierdoor al jaren thuis. Samen met een hulphond zou ik mijn leven weer op kunnen pakken.

Een hulphond kan mij met veel dingen helpen. Naast het geven van een dagritme kan een hond mij helpen met zelfstandig naar buiten gaan, het bieden van afleiding in stressvolle sociale situaties, het vroegtijdig signaleren van spanning en angst zodat ik minder vaak in een crisissituatie terecht zal komen, en nog een hele hoop andere dingen

De voornaamste reden is toch wel dat mijn hond mijn maatje is die mij de veiligheid en steun kan bieden om het leven weer aan te kunnen ?

Ik ga mijn hulphond zelf opleiden met behulp van de stichting Bultersmekke assistancedogs. Het zelf opleiden van de hond helpt met het creëren van een hechte band tussen mij en de hond, ook kan de training bijvoorbeeld bijdragen aan mijn zelfvertrouwen, doordat je voor het geven van commando’s sterk in je schoenen moet staan en zal ik door het zorgen voor mijn hond ook beter voor mezelf moeten gaan zorgen.

Elke donatie, hoe klein ook, brengt mij dichterbij mijn droom. Ik ben hier dan ook ontzettend dankbaar voor. Als je mijn verhaal met familie en vrienden wilt delen waardeer ik dat ook enorm.

 

 

Veel liefs,

Meike

Wil je meer weten? Kijk op de website: Het verhaal van Meike of op de Facebookpagina Facebookpagina Hulphond voor Meike 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Hetty van den Brink [ contact]
€ 1540 ingezameld van €2000.
77% behaald met 61 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Renate
Doneerde op: 2022-03-31 16:46:45
€150
Avatar
Richard
Doneerde op: 2022-03-17 14:09:24
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-01-02 19:40:54
€100
Nieuwste donaties:
Avatar
Hinke Stukje-Beijert
Doneerde op: 2022-04-27 18:55:52
€100
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-04-02 13:26:15
€50
Avatar
Renate
Doneerde op: 2022-03-31 16:46:45
€150
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-03-25 17:08:44
€10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-03-24 15:56:08
€100
Delen Delen