Insights from the Womb ~ Inner Journeys

Insights from the Womb ~ Inner Journeys
Rekeningnr geverifieerd!
€ 20 ingezameld van €5000.
0% behaald met 1 donaties!

Mijn droom is om meer mensen vanuit liefde met elkaar in Verbinding te brengen. Vanuit de wens om mijn droom te verwezenlijken, bied ik een kleurenpalet van diensten aan die bijdragen aan (geestelijke) rust, inzicht en bewustwording.

 

Dit kleurenpalet bestaat onder andere uit:

 

* stilte meditaties

* Juuu's ontspanning sessie

* klankreizen

* meet-your-self-coaching

 

Om dit meer toegankelijk te kunnen maken voor iedereen, wil ik deze activiteiten aan bieden op basis van dana. Dana is een gift geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met de mogelijkheden en de waarde van het gebodene voor iemand.

 

Dit wil ik graag gaan doen op een rustige lokatie, in een veilige omgeving & in een bosrijk gebied. Inmiddels heb ik hiervoor een prachtige lokatie gevonden op een camping in Noord Limburg. Hier voelt het qua energie voor mij heel erg goed en ik zou dit graag met anderen willen delen.

 

Het is als een pareltje middenin het bos, een kleine chalet met rustige afgesloten tuin eromheen, alsof je terug gaat naar de baarmoeder, in een veilige & rustige ruimte. Omdat ikzelf helaas niet over voldoende financien beschik om dit zelfstandig te bekostigen, ben ik op zoek naar donaties.

 

Op deze manier hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan een meer liefdevolle eerlijke betere wereld en mensen te mogen inspireren het levenspad vanuit de innerlijke kracht te bewandelen.

 

Om zo samen de wereld een beetje mooier te maken:0)

 

Mocht het lukken om het doelbedrag bij elkaar te krijgen binnen de gestelde termijn, dan nodig ik de donateurs graag uit om daarna een bezoek te brengen aan de lokatie en samen te genieten van een hapje, een drankje en een wandeling in de serene omgeving.

 

Mocht het doelbedrag echter niet behaald worden, dan wil ik de donateurs een klankreis en/of Juuu's ontspanningssessie aanbieden als dank voor de bijdrage aan het helpen verwezenlijken van mijn droom.

 

hartegroet van mij, Judith

 

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Judith van der Linden [ contact]
€ 20 ingezameld van €5000.
0% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-04-17 09:03:55
€20
Delen Delen