Help Leonie na oplichting!

Help Leonie na oplichting!
€ 25 ingezameld van €15000.
0% behaald met 3 donaties!

Crowdfunding voor Leonie,

 

Leonie is een vrouw die haar hele leven al moeilijkheden heeft gehad. Het is begonnen in haar jeugd waar ze nooit liefde heeft gekend. 
Ze is op haar 16e zwanger geraakt en daarom noodgedwongen moest trouwen. Ook tijdens dit huwelijk alleen maar problemen met het alcoholisme van haar toenmalige echtgenoot met veel lichamelijk en geestelijke misbruik, vernedering en geweld. 
Na 5 jaar dit te hebben volgehouden voor haar dochtertje, heeft ze eindelijk de moed kunnen vinden om weg te gaan en te scheiden. 
Na 10 jaar heeft ze uiteindelijk een man kunen vinden, die ontzettend veel van haar hield. Het heeft wel een paar jaar geduurd voordat ze het vertrouwen weer terug kreeg in een man. Uiteindelijk is dat gelukt en zijn ze getrouwd. Hij heeft haar dochter geadopteerd en haar zijn achternaam gegeven. Samen met hem heeft ze nog 3 zonen gekregen. Toen de jongste 3 maanden oud was sloeg het noodlot toe en kreeg haar man een accute hartstilstand tijdens een voetbalwedstrijd en was op slag dood. Hij was nog maar 31 jaar. Ze bleef achter met haar 4 kinderen en had weinig tijd om te rouwen. 
Ze moest haar moederrol blijven volhouden en tegelijk een vaderrol spelen. Dat is haar goed gelukt. Haar gezin is haar alles en doet er ook alles aan om dat te blijven doen. Ze zat op een gegeven moment toen  de kinderen al een stuk ouder waren (haar dochter was inmiddels het huis uit en had ze 1 kleinkind) in een bijstandsuitkering en om de rekeningen te kunnen blijven betalen heeft ze zich vrijwillig aangemeld bij een bewindvoerder. Ze was gelukkig schuldenvrij. Op een gegeven moment ging ze verhuizen om dichter bij haar familie te kunnen zijn. Daarna ging het mis. De verhuiskosten van de woningstichting was een paar duizend euro. Haar bewindvoerder heeft daar nooit iets mee gedaan en de schuld liep verder op.
Haar kinderen waren intussen al volwassen en gingen 1 voor 1 het huis uit. Ze is, om de schulden te kunnen betalen, gaan werken in een fabriek wat eigenlijk mannenwerk is. Ze had natuurlijk ook een weduwenuitkering. Wederom is haar bewindvoerder de fout ingegaan. Ze heeft meerdere keren met behulp van haar beste vriendin aangegeven dat hij de toeslagen opnieuw moest laten berekenen en de loonheffing moest veranderen. Ook hierin heeft hij zwaar verzaakt. Daarna kwamen jaar op jaar beschikkingen van de belastingdienst met grote bedragen voor terugbetaling van de toeslagen. Ook toen ze ander, nog zwaarder werk kreeg met uiteindelijk een vaste aanstelling, bleven de rekeningen van de belastingdienst komen. 
Uiteindelijk heeft ze een rechtzaak aangespannen om hem schuldig te laten verklaren. Dit heeft hij door middel van leugens aan zijn kant helaas gewonnen. Zij kreeg overal de schuld van. Dit vreet haar lichamelijk en geestelijk helemaal op. 
Ze heeft nu inmiddels 4 kleinkinderen en 1 kind woont nog thuis. Een collega van haar bewindvoerder heeft daarna haar dossier overgenomen, maar ook dat mocht niet baten en deze bewindvoerder gaf aan te stoppen omdat zij vond dat haar baas fout bezig was. 
Ze heeft nu inmiddels een schuld van meer dan 13.000 euro en ziet door het bos de bomen niet meer. Ze werkt in de 5-ploegendienst en heeft samen met haar weduwenuitkering een heel goed inkomen. Dit is helaas nog steeds niet genoeg om haar schulden af te betalen. De belastingdienst eist nu een bedrag per maand wat zo hoog is dat ze daarna zeker nog erger in de problemen komt. Ze is nu van plan om in haar vrije dagen er nog een baan bij te zoeken. Dit zal haar fataal worden, omdat ze in 2005 al een zware hartinfarct heeft gehad. Vooral in deze dure tijd en hoge kosten krijgt ze het behoorlijk zwaar. 
Het verlies van haar man zweeft nog steeds door haar hoofd, omdat ze nooit de tijd heeft gehad om te kunnen rouwen en geen rustig leven had. De spanningen lopen nu zo hoog op dat de geliefden om haar heen zich ernstige zorgen gaan maken om haar welzijn. Ze is nu bij het bewindskantoor weg en heeft een andere bewindvoerder die wel eerlijk is en ook aangeeft dat het uitzichtloos is op dit moment. 
Zij, die zo openstaat voor anderen en ze te helpen waar ze kan ook al is het haar laatste euro geeft ze het nog uit aan haar kinderen als die het hard nodig zijn. Ze cijfert zichzelf compleet weg.

Dit heeft zij niet verdiend.

Deze vrouw heeft dringend hulp nodig en daarom vragen wij u langs deze weg om haar samen te kunnen helpen.

Alvast vriendelijk bedankt!


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Frank Jeuring [ contact]
€ 25 ingezameld van €15000.
0% behaald met 3 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-05-20 22:37:49
€5
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-05-20 20:15:24
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-05-20 17:09:47
€10
Delen Delen