Wandel kanker de wereld uit!

Wandel kanker de wereld uit!
Rekeningnr geverifieerd!
€ 20 ingezameld van €1000.
2% behaald met 1 donaties!

JUNI 2019

 

?????Ik weet het nog heel goed. Midden in de nacht wakker worden met een zere keel. Achter in mijn keel zat een dikke bal, althans zo voelde het. En ook mijn linker kant van mij kaak en nek was ontzettend opgezet. Smorgens meteen de huisarts gebeld. Diezelfde dag kon ik nog komen. 

?????De doktersassistente mocht mij onderzoeken. Een flinke keelontsteking aan alleen de linker kant. Weer huiswaarts gegaan en maar antibiotica slikken. Even na de middag gaat mijn telefoon. De assistente van de huisarts, of ik toch nog even terug wilde komen. De huisarts wil mij graag zelf even onderzoeken. Geen probleem kom eraan. Eenmaal door de huisarts onderzocht kon ik op weg naar het ziekenhuis te Heerenveen. De 'bal' was geen ontsteking,maar een abces. Die middag ben ik meteen geopereerd. Einde van de week mocht ik terugkomen in het ziekenhuis voor wond controle. De wond zag er goed uit, maar...............

Het abces wat ze verwijderd hadden is onderzocht en het bleek kanker te zijn. Geloof mij, je wereld stort in op zo een moment. Zeker omdat ik mijn moeder in 2013 heb moeten laten gaan door de gevolgen van kanker.

 

De medische molen gaat draaien en je komt van het ene onderzoek in het andere. En als het niet nog erger kan. Mevrouw u heeft een zeer zeldzame vorm van keelkanker. Zeldzaam en ik gaan vaak heel goed samen,maar deze mocht wel overgeslagen worden.

De weken/maanden van intensieve bestralingen en chemokuren volgen. Mijn haar verliest zijn grip op mijn hoofd. Dan maar kaal,maar ik vecht door. 

 

Juni 2022

 

Ik ben schoon, maar blijf onder controle staan. Vorig jaar was ik ook schoon verklaard,maar helaas de kanker kwam weer om de hoek kijken. Wederom een traject gestart met bestralingen en chemo's. 

Ook deze keer vocht ik keihard en versloeg de kanker.

Vooralsnog ben ik 'schoon' maar blijf onder strenge controle staan.

 

Om onderzoek naar kanker te financieren wil ik heel graag geld ophalen voor het onderzoeksteam die mij zo ontzettend goed hebben behandeld.

Er is geen geldbedrag goed genoeg, want wat deze engelen dagelijks doen is onbetaalbaar.

Toch wil ik jullie vragen mij te helpen met een mooi bedrag bij elkaar te krijgen zodat ik dat in Oktober (mijn verjaardag) kan overhandigen aan mijn engelen. Mijn verjaardag kan ik nog vieren dankzij hun.

 

Ik zal ook meedoen met verschillende wandeltochten om geld in te zamelen.

In Juli loop ik 4 X 50 kilometer met de Nijmeegse Vierdaagse.

 

Mijn doel;

wandel kanker de wereld uit ????

 

 

 

 

 

 

??????


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Tamara Al [ contact]
€ 20 ingezameld van €1000.
2% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2022-06-15 00:03:37
€20
Delen Delen