Project Zwerfhonden Krabi, Thailand.

€ 20 ingezameld van €1000.
2% behaald met 2 donaties!

Update februari 2023

 

Ki & Tan doen het heel goed.  Ze groeien goed en ook trainen we met de, zodat ze de basis commando's weten . Dit doen we uiteraard in het Engels, zodat ze ook geschikt zijn voor adoptie. 

 

Onlangs hebben we ook een kitten opgevangen, een leuk stel hadden hem gevonden en zochten via sociaal media een opvang plek. Ze hebben hem Long genaamd. Helaas lukte het niet en zit hij nu hier.  Zeer sociale kat, goed met de honden. Na wat behandelingen tegen mijt en vlooien ziet zijn vacht er met de dag beter uit. 

 

We voeren diverse zwerfhonden en katten per dag bij ons in de omgeving in Krabi en proberen ook geld op te halen om de diverse shelters en opvang bij te springen bij het betalen van medicijnen,  voer en/of andere benodigdheden. 

 

Zonder jullie hulp, Zonder jullie donaties kunnen wij dit niet.  Elke cent telt.

 

 

 

 

Augustus 2022 zijn wij naar Thailand vertrokken. We waren al op de hoogte dat er veel zwerfhonden(katten) zijn, maar we zijn enorm geschrokken van de toestand waarin de honden verkeren.

 

Onlangs hebben wij een kitten gehad, welke helaas te ziek was en het niet heeft overleefd. Puur omdat hij de basis zoals entingen/ontwormen niet heeft gehad. Ook zijn er nog veel zwerdieren welke nog niet zijn gecastereerd/gesteriliseerd. Wij willen met deze crowdfunding de lokale mensen/stichtingen ondersteunen. We hebben getracht samen te werken met diverse stichtingen, echter zit alles net te ver uit elkaar voor een goede en reele samenwerking. Vandaar dat wij zelf iets opzetten. Wel met de steun van de diverse mensen en stichtingen, waar wij altijd met vragen en ondersteuning terecht kunnen.

Van de lokale mensen hebben wij begrepen dat er al diverse honde/katten geholpen zijn, zij hebben allen een knipje in hun oor. U begrijpt dat dit niet heel dier vriendelijk is maar genoodzaakt. Daarom zullen wij kijken naar evetuele andere opties. Zodat we alles zo goed mogelijk in kaart kunnen brengen om zo nog betere ondersteuning te geven. 

 

Ook zullen wij zelf actief bezig zijn met het opvangen/opvoeden van zwerfhonden.

Momenteel zorgen wij voor 2 jonge (zwerf) puppy`s die wij langs de snelweg gevonden hebben, zij moeten hun vacinaties nog en uiteraard in de toekomst moeten ze ook geholpen worden. Zodra de puppy`s sterk genoeg zijn zullen wij ze (onder voorbehoud) beschikbaar stellen voor adoptie dit willen wij nationaal/internationaal doen.

 

U begrijpt dat de kosten hiervan oplopen, wij halen om de 2 weken een groot zak voer en ontwormingstabletten om onderweg de zwerfhonden te voeren die wij tegenkomen. Indien een hond/kat in een gevaarlijke situatie bevindt zullen wij de juiste zorg/hulp inshakelen. 

 

Het doneerdoel zal worden gebruikt voor: 

 

- medische kosten (check/vaccinaties/operaties/medisch boekje)

- transport kosten

- Ondersteunig bij pleeggezinnen (voer/water)

- voer voor de lokale zwerfhonden/ stichtingen

- juiste papieren verzorgen

- handdoeken

- kennels 

 

en alle andere bijkomende kosten.

 

Wij zullen zo transparant mogelijk te werk gaan en u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

 

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: jessica van Houwelingen [ contact]
€ 20 ingezameld van €1000.
2% behaald met 2 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-11-06 11:00:19
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-11-04 11:03:22
€10
Delen Delen