Steun Adriaan met de weder opbouw van zijn woonboot

Steun Adriaan met de weder opbouw van zijn woonboot
€ 25 ingezameld van €50000.
0% behaald met 3 donaties!

'Het is overleven, soms huilen en soms lachen', eigenaar woonboot ziet schade na enorme lekkage

 

"Ik leef op dit moment nog een beetje in een shock", vertelt woonbooteigenaar Adriaan Machielse uit Middelburg. Zondagochtend bleek dat zijn woonboot aan de Londensekaai voor een deel gezonken was. De brandweer was na de melding, die rond zessen binnenkwam, toegesneld, maar kon niet voorkomen dat de boot nog verder zonk.

 

De eigenaar van de woonboot werd wakker en het viel hem op zijn dat digitale wekker het niet deed. Toen hij uit bed stapte, stapte hij meteen in het water. "Ik schrok zo erg, mijn hondje sprong ook in het water. Ik heb heel snel een broek en schoenen gepakt en ben samen met mijn hondje de boot uitgestapt."

 

Een roes

De oorzaak van de lekkage komt volgens de eigenaar door een gesprongen waterleiding. Er raakte niemand gewond en Machielse is opgevangen door vrienden. Hij verblijft nu tijdelijk in een appartement van kennissen, want voorlopig kan hij niet terug naar zijn eigen woning.

"Ik leef een beetje in een roes. Ik weet zelf ook niet meer wat er gaat gebeuren. Het is een beetje overleven. Het is soms huilen en soms lachen", vertelt de Middelburger emotioneel. Dat Machielse wordt opgevangen door zijn omgeving doet hem goed. "Ik heb helemaal niets meer. Normaal heb ik een bril op, maar deze ligt nog op de boot en ik heb ook al kleding gekregen."


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Jacco Schets [ contact]
€ 25 ingezameld van €50000.
0% behaald met 3 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniem
Doneerde op: 2023-02-05 01:12:19
€5
Avatar
anoniem
Doneerde op: 2023-01-31 00:07:48
€15
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2023-01-10 21:40:08
€5
Delen Delen