Echte vakantie voor bewoners met Korsakov

Echte vakantie voor bewoners met Korsakov
€ 10 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!

??In verpleeghuis Landrijt in Eindhoven wonen onder meer mensen met het syndroom van Korsakov. Mensen die (nog) goed weten hoe het leven is buiten het verpleeghuis. Deze groep mensen heeft aangegeven heel erg graag weer eens echt op vakantie te gaan. Dus met overnachtingen op een andere locatie, leuke activiteiten overdag en een enkele keer uit eten te gaan. Deze mensen hebben weinig tot geen vrienden en betrokken familie waarop zij kunnen terugvallen voor financiële ondersteuning. 

?Vanuit de twee afdelingen zijn er 10 mensen die mee willen gaan. Zij zijn zelf zeer betrokken bij de organisatie van de vakantie en bij het binnenhalen van voldoende financiële middelen. Zij doen mee aan een sponsorloop waarmee geld wordt ingezameld. De inkomsten van de sponsorloop zullen niet voldoende zijn om het benodigde bedrag binnen te halen. Vandaar deze crowdfundingactie. Op deze manier hopen we ook het 'uit eten' mogelijk te maken met deze groep. 

?De bewoners bepalen samen met de leiding de locatie en het programma van de vakantie. Zo is in overleg met de bewoners gekozen voor een vakantielocatie aan zee, dat geeft het beste gevoel van ‘buiten zijn’. De mensen zitten door het jaar heen veel binnen, ofwel thuis in het verpleeghuis zelf of bij de arbeidsmatige dagbesteding waar de meesten doordeweeks aan het werk zijn. ? 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Archipel [ contact]
€ 10 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Nieuwste donaties:
Avatar
Saskia
Doneerde op: 2023-01-23 16:05:06
€10
Delen Delen