Doneer aan de Cradle of Love baby home

Doneer aan de Cradle of Love baby home
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 317 ingezameld van €500.
63% behaald met 18 donaties!

Hi allemaal!

 

Door middel van deze actie wordt er geld ingezameld voor de Cradle of Love. De Cradle of Love is een weeshuis/opvanghuis voor ongeveer 35 baby's van 0-3 jaar. Om deze kindjes te onderhouden is er natuurlijk geld nodig. Het draaiende houden van de Cradle of Love kost zo'n 7.000 euro per maand. Met dit geld betalen we onder andere de melkpoeder, voedsel , luiers en de medische kosten. Ook wordt er met dit geld de salarissen van het personeel betaald. De Cradle of Love is volledig afhankelijk van donaties, daarom zou het ons ontzettend helpen als jij een bijdrage wilt doen! 

 

ps. 

 

Echt alle kleine beetjes maken een verschil. 1 euro is in Tanzania bijvoorbeeld relatief gezien veel meer waard dan in Europa, dus letterlijk elke euro helpt :). 

 

De achtergronden van de baby's

 

Elk kindje in de Cradle of Love heeft natuurlijk zijn eigen verhaal. Echter komt het grootste gedeelte van deze baby's van de Maasai. De Maasai is het nomadische volk dat leeft in Oost-Afrika. Bij de Maasai komen vaak kindhuwelijken en thuisbevallingen voor, waardoor er veel moeders en/of kindjes overlijden. De jonge meisjes die slachtoffer zijn van de kindhuwelijken zijn vaak te jong (rond de 12 jaar) om een zwangerschap en een bevalling te doorstaan. Daarbij is er een gebrek aan medische kennis in de gemeenschap. Ook is naar het ziekenhuis gaan vaak geen optie. Onder andere door de tradities binnen de Maasai gemeenschap worden thuisbevallingen in stand gehouden. Maar buiten dat is het ook erg lastig voor deze mensen om bij een ziekenhuis te komen, aangezien het vaak uren duurt. Er overlijden dus veel meisjes/vrouwen tijdens de bevalling. Hierdoor moet het baby'tje opgevangen worden door de vader en de rest van de familie. Echter komt het vaak helaas voor dat de vader geen verantwoordelijkheid wil nemen voor het kindje. Daarnaast zijn baby's erg duur en kost het de familie te veel geld om voor het kindje te zorgen. 

Ook zijn er kindjes in de Cradle of Love die bij de ouders zijn weggehaald, omdat ze zwaar verwaarloosd werden. Daarom worden deze kindjes door de Cradle of Love opgevangen. Sommige van deze kindjes zullen weer teruggaan naar hun familie zodra ze geen babymelk/babyvoeding meer hoeven en voor andere kindjes wordt een nieuwe familie gezocht. 

 

Waarvoor wordt het geld gebruikt?

 

Het gedoneerde geld wordt uitsluitend gebruikt voor het draaiende houden van de Cradle of Love. Zoals eerder gezegd heeft de Cradle of Love omgerekend zo'n 7.000 euro per maand nodig. Dit geld gaat dus naar de levensmiddelen die de babies nodig hebben. Daarnaast gaat er ook geld naar de medische kosten die er gemaakt worden. Zoals medicijnen, vaccinaties en ziekenhuiskosten. Ook wordt van dit geld de salarissen van het personeel betaald. Al het personeel dat werkt voor de Cradle of Love bestaat Tanzaniaanse mensen, hierdoor biedt de Cradle of Love werkgelegenheid voor de lokale bevolking. (Alle mensen die daar op vrijwillige basis komen helpen krijgen geen enkele vorm van vergoeding.)

 

Kortom, je zou de Cradle of Love ontzettend helpen om een bijdrage te doen. Mocht je nog verdere vragen hebben, kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen!

 

Liefs,

 

Maaike


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Maaike Westenberg [ contact]
€ 317 ingezameld van €500.
63% behaald met 18 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Puck Gerritsen
Doneerde op: 2023-03-16 21:01:13
€75
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-03-11 14:18:01
€50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-03-05 19:11:43
€50
Nieuwste donaties:
Avatar
Puck Gerritsen
Doneerde op: 2023-03-16 21:01:13
€75
Avatar
Ravi
Doneerde op: 2023-03-16 11:21:20
€10
Avatar
Maite
Doneerde op: 2023-03-16 10:53:16
€15
Avatar
Sophie
Doneerde op: 2023-03-16 10:50:48
€10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-03-16 10:47:02
€7
Delen Delen