Steun het Free Festival

Steun het Free Festival
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 5 ingezameld van €20000.
0% behaald met 1 donaties!

Bolivar organiseert muziekfestival in Congo 

 

Ik ga op zaterdag 20 mei een concert organiseren in Goma en op zondag 28 mei ga ik een muziekfestival organiseren voor het goede doel in de Congolese stad Beni. Het is een van de mooiste projecten van mijn muzikale leven. Nog steeds zijn er plaatsen voornamelijk rond de grenzen van Oost-Congo waar elk jaar duizenden mensen omkomen door burgerconflicten. Droevige mensen, droevige vooruitzichten en een droevige omgeving. Met het festival willen wij graag weer een lach toveren op het gezicht van de mensen en een grote stap zetten naar het herbouwen van een vredige leefomgeving. Het is een heel creatief land met artistieke mensen. Wij willen de jeugd met dit festival een podium bieden om hun talent te laten zien aan een groot publiek. Entree is gratis voor iedereen.

 

Ik ben in Congo geboren, maar overal in Europa een beetje opgegroeid. Er leven twee werelden in mij, twee culturen en mentaliteiten. Ik heb een bewogen leven achter de rug. Als Congolese vluchteling kreeg ik in 2012 de Nederlandse nationaliteit en ik vertel een bijzonder verhaal. Hoewel ik tegenslag als geen ander ken is mijn boodschap positief, mijn levenslust inspirerend en mijn energie uitzonderlijk. Ik ben geboren met een zeldzame hartafwijking. Mijn hart verwijd door een extra verbinding in mijn hart. Een zeldzame aangeboren fistel met een eigen route in het hart. Dit is een zeer zeldzame afwijking. Er is tot nu toe geen behandeling voor, alleen een corrigerende operatie. Maar de artsen die dat kunnen doen zijn op 1 hand te tellen en ook die zullen dit niet zomaar even doen, als het überhaupt al kan.

 

Deze boodschap delen vanuit mijn leven als ex-asielzoeker, vind ik heel belangrijk. De insteek van het festival is 'Celebrating peace'. Om het festival tot een groot succes te tillen hebben we deze ondersteuning namelijk hard nodig. Ik roep iedereen en bedrijven ook op om zich te melden voor sponsoring. Ik ben dankbaar voor alles. Ik wil teruggeven, helpen en stimuleren om er zelf op door te bouwen. 

 

Bedankt voor je steun !!

 

https://www.funx.nl/fragmenten/jouw-stad/ca2845e7-5eae-466a-8f7e-75ab0cf7315f/2020-09-07-lelystadse-bolivar-begint-muziekfestival-voor-jongeren-in-congo

 

https://www.npostart.nl/POMS_NTR_16338502

 

 

 


 

 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Bolivar M'vulu [ contact]
€ 5 ingezameld van €20000.
0% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-04-14 23:17:09
€5
Delen Delen