Koreaans Taal programma in Korea voor Keniaanse Melody (25)

Koreaans Taal programma in Korea voor Keniaanse Melody (25)
€ 20 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!

Help Melody om mee te doen aan een Koreaans taal programma in Korea, haar talent verder te ontwikkelen en kansen op de moeilijke Keniaanse arbeidsmarkt te vergroten!

 

Melody is een hardwerkende, ambiteuze vrouw die een jaar geleden aan de universiteit in Nairobi is afgestudeerd. Helaas is zij een van de 1.5miljoen jonge mensen die jaarlijks afstudeerd en zijn er onvoldoende banen. Zij heeft na vele sollicitaties het hef in eigen handen genomen en is Koreaanse taallessen gaan nemen bij een lokale taalschool. De eerste cursus is ze glansrijk doorgekomen met de beste resultaten van haar klas! Dit heeft haar een vervolgcursus én deelname aan zomerschool opgeleverd in Korea. Het leren van Koreaans kan haar veel mogelijkheden geven om zich te onderscheiden in de moeilijke banenmarkt in Kenia en werk te vinden en haar eigen toekomst op te bouwen onafhankelijk van familie etc.

 

Voor de zomercurus wordt een eigen bijdrage van 300 USD, het vliegticket, visum en overige kosten voor uitjes verwacht. Dit komt neer op ong. 2250 EUR. Helaas heeft zij dit geld niet, en haar moeder en oudere broer betalen al voor het schoolgeld voor haar jongere broertje die nog op de middelbare school zit. Alle beetjes helpen al snel, en helaas heeft Kenia geen overheidsfondsen, dus kan jij bijdragen zodat Melody verder kan investeren in het leren van deze moeilijke taal waar ze talent voor heeft en op die manier haar eigen leven?

 

Melody is een goede vriendin van mij (28), ik woon en werk al 3 jaar in Kenia, nou geef ik de eerste 250, maar probeer ik via deze weg haar nog wat verder op weg te helpen. Zodra zij in een financiele stabiele positie is, kan zij dit weer doorgeven. 


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: karlijn Groen [ contact]
€ 20 ingezameld van €2000.
1% behaald met 1 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-05-22 15:47:41
€20
Delen Delen