Steun Darius zijn droom te herstarten

Steun Darius zijn droom te herstarten
€ 3900 ingezameld van €25000.
16% behaald met 46 donaties!

De droom
Stel je voor, je bent een gepassioneerde horecaman in hart en ziel. Vanaf je bescheiden begin als een verlegen tiener in Harderwijk, heb je bijna twee decennia van je leven gewijd aan je vak. Je hebt altijd gedroomd van je eigen café, een plek waar mensen samenkomen, lachen en genieten van heerlijke drankjes. Vol enthousiasme en dankbaarheid stort je jezelf in de renovatie van de perfecte locatie, terwijl je je verbeeldt hoe je straks stralend achter de bar staat en je gasten bedient. Je investeert al je zuurverdiende spaargeld in je zaak en eindelijk, na de rampzalige coronajaren, komt het moment waar je zo lang naar hebt uitgekeken. Je opent je deuren, klaar om je droom te leven.

De dagen zijn lang en vermoeiend, maar je klaagt niet, want je leeft je passie. Je droomt niet van grote uitbreidingen, want je bent tevreden met de warmte en gezelligheid van jouw café. Het leven lacht je toe terwijl je gezin groeit met de komst van je derde dochter. Je zorgt ervoor dat je gezin niets tekortkomt, terwijl je de balans probeert te vinden tussen je hectische horecaleven en je drukke gezinsleven. Maar dan, uit het niets, wordt je droom genadeloos verbrijzeld.

 

De droom wordt een nachtmerrie
In de nacht van 14 op 15 april 2023, vlak voor Koningsdag, wordt je café bruut bestormd door een arrestatieteam, met getrokken wapens en zonder genade. Jij en je gasten worden ruw tegen de grond gedrukt, angst en verwarring vullen de lucht. Deze traumatische ervaring raakt je diep in je ziel. De burgemeester rechtvaardigt deze actie met de Opiumwet, bewerend dat er een spoedeisende situatie was wegens vermeende aanwezigheid van drugs. Maar wat vond de politie? Niets. Je bent onschuldig. Je hebt volledig meegewerkt, je telefoon overhandigd en de camerabeelden ter beschikking gesteld. Je hebt nooit drugs toegestaan in je zaak en hanteert een zerotolerancebeleid. Waarom moest je droom dan zo bruut verstoord worden?

Vastberaden om je onschuld te bewijzen, ben je onmiddellijk de juridische strijd aangegaan. Maar de kosten van de advocaten rijzen de pan uit. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je zaak voor een periode van maar liefst 6 maanden gesloten blijven. Juist in de drukste tijd van het jaar, de periode waarin je omzet zou moeten floreren. Het vooruitzicht van het verlies van tienduizenden euro's aan omzet bezorgt je slapeloze nachten, terwijl je wanhopig probeert je hoofd boven water te houden. Je zou nooit om hulp vragen, maar nu heb je onze steun nodig.

 

Darius verdient je steun
Het bovenstaande is Darius recent overkomen. Zijn mooie droom is een nachtmerrie geworden. Darius verdient dit onrecht niet. Hij is niet alleen een gedreven ondernemer, maar ook een prachtig mens met een onwrikbaar gouden hart. Zelfs te midden van deze traumatische ervaring probeert hij zijn positiviteit te behouden. Iedereen die Darius kent, weet dat hij dit onrecht niet verdient. Laten we laten zien dat er nog steeds solidariteit en medeleven bestaan. Laten we Darius' droom helpen herstellen en hem het vertrouwen geven dat hij en zijn gezin er niet alleen voor staan. Samen kunnen we het verschil maken en hem de steun bieden die hij verdient. Doe a.u.b. mee met deze actie en doneer! Hartelijk dank.

 

P.S.

Deze actie is door familie en vrienden gestart. Om de uitbetaling van het verzamelde geld direct op de rekening van Darius te hebben, zijn zijn gegevens voor het aanmaken van deze actie gebruikt.


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Daryoush Afzali [ contact]
€ 3900 ingezameld van €25000.
16% behaald met 46 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Top 3 donaties:
Avatar
Sonita Wilkens
Doneerde op: 2023-06-16 15:20:55
€250
Avatar
Ali kababi
Doneerde op: 2023-06-16 19:33:08
€250
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-06-17 23:29:13
€200
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-07-23 19:19:09
€135
Avatar
Gerald en Carla
Doneerde op: 2023-07-02 11:38:06
€100
Avatar
Marco
Doneerde op: 2023-06-30 23:17:48
€50
Avatar
Michel Veenendaal
Doneerde op: 2023-06-26 20:53:56
€100
Avatar
Lennart
Doneerde op: 2023-06-25 21:06:12
€75
Delen Delen