Tarieven & Veiligheid

Wij vinden dat iedereen een crowdfund actie moet kunnen starten tegen eerlijke tarieven en via een veilig systeem.

DoneerDoel voldoet aan de nieuwste wetgeving!

Wij voldaan alreeds aan de PSD2 (Payment Service Directive 2) wetgeving, waarbij de eisen voor o.a crowdfund platformen vele male strenger zijn geworden. Enkele andere (bekende) platformen in Nederland voldoen hier nog niet aan, waardoor je donaties bij de andere platformen niet altijd veilig zijn.

Altijd zeker van je donaties!

Voor elk account wordt er een tussenrekening (derdengelden) aangemaakt waarop alle donaties gestort worden. Deze rekening zal aangemaakt en beheerd worden door onze Betaalprovider "Online Betaalplatform" wat onderdeel is van (MediaMedics B.V.). MediaMedics voldoet en is in het bezit van alle benodigde vergunningen van De Nederlandsche Bank. Zelfs als DoneerDoel failliet gaat zijn de donaties veilig gesteld door de betaal provider.

Het goedkoopste platform van Nederland!

Wij zijn graag transparant over onze tarieven waarmee wij het goedkoopste van Nederland zijn. Wij hanteren slechts een commissie van 5% + €0,60 (ex. btw) per donatie, waarbij het gemiddelde donatie bedrag €25 is.

Geen verborgen kosten.

Wij vragen in tegenstelling tot andere platformen geen administratie, uitbetaal of verificatiekosten. Met DoneerDoel.nl betaal je alleen voor de donaties, en zal je ook uitbetaald worden als je doel niet behaald is! Start direct je eigen crowdfund actie om geld in te zamelen!

Donateurs zullen nooit extra kosten moeten betalen voor het doneren aan je acties!

 

Ook een actie starten?

Binnen enkele minuten kan jouw crowdfunding online staan!