Tips voor een geslaagde actie!

Bezoekers lezen boven gemiddeld vaak de volledige teksten op crowdfund actie pagina's! Het is dus zeer belangrijk dat de tekst goed leesbaar is en alle belangrijke punten waarom men zou doneren vermeld zijn.

Maak uw actie pagina bekend met social media!

Deel uw eigen actie op social media, denk hierbij aan facebook, twitter, linkedin een forum of een andere website. Mensen die u kennen delen de actie sneller waardoor deze ook weer bekend word bij de vrienden van uw vrienden! Is uw geld inzamel actie pakkend? Dan zullen ook die vrienden het weer delen!

Is uw actie waardevol voor het nieuws?

Informeer dan de plaatselijke media en eventueel zelfs landelijke nieuwszenders. Programma's zoals "Hart Van Nederland" bespreken regelmatig petitie en crowdfund acties! Zo bereikt u al snel duizenden al dan niet honderdduizend mensen die u kunnen steunen!

Uw inzet om de actie tot een succes te maken is heel belangrijk!

Alleen een actie op onze website starten zal er niet voor zorgen dat er direct geld gedoneerd wordt. U krijgt een eigen pagina die u online bekend zal moeten maken, om zo donaties te ontvangen en de actie steeds meer bekendheid te laten krijgen door de social media knoppen op uw pagina!

Zelf een actie starten?

Dat is mogelijk en je start al binnen enkele minuten waardoor je een eigen pagina krijg. Je betaalt bij ons alleen een kleine commissie per donatie. Ontvang je geen donaties dan kost een actie je ook helemaal niks!