Hoe klanten ons beoordelen!

DoneerDoel scoort een DoneerDoel.nl 4.8 / 5 op basis van 0 111 beoordelingen!

Review plaatsen? Dit kan alleen na het maken van een actie of na het doneren!

Elly vab Deutekom

Gaat gewรฉldig zo

2018-08-13 05:44:33

Celine

Het is erg gemakkelijk om deze site te gebruiken! Wat prachtig want dat is nodig om snel veel geld bij elkaar te verzamelen voor nobele doelen

2018-08-11 20:30:48

Ingrid

Omdat ieder kind recht op erkenning heeft!

2018-07-07 21:36:29

Brigitte

Duidelijk en supersnel

2018-07-04 22:06:29

Brigitte

Duidelijk en supersnel

2018-07-04 21:32:42

Kim Don

Prima snelle doorstroming en makkelijk betalen. Misschien ook een optie voor het Fredom Theatre

2018-06-25 01:42:17

Johan Ligtenberg

makkelijk betalen voor goede doelen, zoals die van Jorrick Brinkman!!

2018-06-03 13:23:29

Coen de Heer

Werkt super en heel eenvoudig

2018-05-24 23:06:25

Tess R

Het gaat snel en makkelijk. Het enige minpuntje is dat wanneer je wilt doneren via je mobiel, dat je dan niet rechtstreeks doorverwezen wordt naar je bankieren app. Verder top!

2018-05-01 10:46:28

Jos Hillen

Mooi initiatief. Ik hoop dat velen dat doen.

2018-04-02 10:33:38

anders johan

prima

2018-03-30 20:25:50

Muriel Masimo

Goed initiatief, werkt snel en duidelijk.

2018-03-30 15:29:52

Dalea Pinas

โœŠ๐Ÿฟ

2018-03-29 20:31:10

Marlies Tjarks

Heel makkelijk om te doneren, alles duidelijk

2018-03-29 18:13:14

Syreetha Bos

Helemaal top

2018-03-29 17:48:09

Kees van Gelder

Graag had ik de beschrijving willen aanpassen

2018-03-27 16:38:51

De Slotjes

Werkt perfect love it!!

2018-03-24 18:58:08

Mark Duffhuis

Mooi voor de goede doelen!

2018-03-24 18:34:53

Joan

Dit is mijn eerste ervaring met doneren op deze manier. Degene aan wie ik doneer is een survivor die heel veel heeft overwonnen. Ik kom daar zelf vandaan en wil graag een handreiking doen nu ik dat kan.

2018-03-23 20:57:55

Charissa Kemp

Positief

2018-03-23 19:19:06

Ingrid Keur

Goede betrouwbare website en makkelijk via iDeal te betalen.

2018-03-21 08:02:45

Zwemland

Geode actie, makkelijke werkwijze

2018-03-20 18:10:56

Alice

Goede actie

2018-03-20 10:23:35

Dirceu da Silva

Erg gemakkelijk en snel..

2018-03-20 08:03:04

Nienke

Makkelijk en snel

2018-03-19 15:41:02

familie Bernard

ontzettend fijn dat er in deze tijd nog mensen zijn die hun vrije tijd gebruiken om mensen met een beperking een fijne beleving te geven. het OLG is zo'n groep mensen die dat met ziel en zaligheid doet. Ontzettend bedankt en hier van ons een nederige bijdrage.

2018-03-18 16:35:51

Merel

Makkelijk!

2018-03-17 22:32:47

Anneke van stee

Ging heel snel

2018-03-17 18:53:52

chantal van der mije

Goed

2018-03-17 07:09:24

Anouk

Succes girls !

2018-03-16 13:25:15

Anouk

Succes girls !

2018-03-16 06:15:08

L. C. Borgers

Lekker volt

2018-03-15 14:05:43

Ria

Werkt prima makkelijk om te doneren .Leuk berichtje als je gedoneerd hebt.en handig om zo een doel dicht in je omgeving te steunen.suoer

2018-03-14 08:26:14

Admilson Moreno

Lekker handig

2018-03-13 12:34:32

wilma gijsbers

gemakkelijker doneren kan niet! subliem!!

2018-03-13 11:43:31

Rianne

Top, fijne samenwerking snelle reacties, ook in het weekend!

2018-03-13 10:09:18

Marga

Werkt super ...en wat leuk zo.n persoonlijk doel dichtbij huis..

2018-03-13 05:44:31

Gaia de Pater

Prima!

2018-03-12 22:02:48

Sische

geweldige manier om kleinschalige initiatieven te starten en te ondersteunen

2018-03-12 21:30:51

Sidris van Sauers

Lekker makkelijk, een lage drempel voor een mooi initiatief!

2018-03-11 21:30:40

Black Dutch Entrepreneurs (BDE)

Snel en makkelijk

2018-03-11 14:14:30

Vera en Jos

Fantastisch doel, ik hoop dat het geld bij elkaar komt. En dat Anna haar gouden plak kan gaan behalen ๐Ÿ˜Š

2018-03-11 13:19:35

Cynthia

Zeer tevreden, snel en effectief werkende site!

2018-03-11 08:55:35

Bernadette

Heel makkelijk doneren! Goede acties, duidelijke site en zeer gebruiksvriendelijk

2018-03-09 19:00:19

jeanne de leeuw oma van sophie

het plezier van de kinderen

2018-03-09 08:05:46

Leon Piels

Goede zaak

2018-03-07 20:19:38

Jeanine Burhenne

Snel&Simpel!

2018-03-06 10:01:14

Christina Mossink

prima ,heel tevreden

2018-03-05 11:39:58

Helga Poot

Goed gedaan!

2018-03-04 12:01:50

Pieter

Supersoepel

2018-03-03 18:21:35

Jantine

Geweldige actie!

2018-03-03 13:29:22

Astrid

Werkt goed! De kosten kunnen misschien nog wel wat omlaag.

2018-03-03 11:56:35

Tinusuitutrecht

Betaling afhandelen ging vlot.

2018-03-03 11:42:16

T

Wek top

2018-03-03 06:03:10

Mark d

Makkelijk en snel

2018-02-27 21:13:08

Nel

Prima

2018-02-27 19:34:10

Fred Voss

Steeds zeer efficiente en effectieve resultaten gezien

2018-02-27 17:11:36

Berna

Top!

2018-02-26 10:37:36

Anoniem

Uitstekend

2018-02-26 09:48:25

Luciana

Beste en veiligste manier om te doneren

2018-02-25 19:20:57

Judith van den Eijnden

Lekker gemakkelijk, geweldig zo!

2018-02-24 21:37:19

Sander en Peter

Mooi initiatief!

2018-02-24 15:53:20

Paul

Duidelijke site, makkelijk doneren en snel. Goede site voor het realiseren van een crowdfund doel.

2018-02-21 19:52:14

Riekje van der Garde

Vlot! En voor een goed doel!

2018-02-18 21:09:31

Kayid Wolfert

Prima! Zit goed en zeer toegankelijk in elkaar! Blij mee! ๐Ÿ˜€๐Ÿ™๐Ÿ˜€

2018-02-18 10:17:24

Jasmijn & Mirella

goed

2018-02-17 09:54:03

Pierre Blom

Die kleine en grote kinderen kunnen niet ZONDER een onderkomen!

2018-02-13 11:13:19

Kiara Montaรฑo

Fijne en duidelijk site. Doneren gaat makkelijk en ook de vele betaalmogenlijkheden zijn top, zo kan iedereen doneren โ™ก

2018-02-13 00:04:55

Kiara Montaรฑo

Fijne en duidelijk site. Doneren gaat makkelijk en ook de vele betaalmogenlijkheden zijn top, zo kan iedereen doneren โ™ก

2018-02-13 00:04:20

Vincent

Ik heb er geen woorden voor .

2018-02-11 00:23:54

Maurice

Handig zo'n site waarmee je veel goeds kan doen.

2018-02-09 13:28:29

Clarien Lafeber

Gemakkelijk waardoor ik ook eerder een bedrag schenk

2018-02-08 21:04:54

Marian Visser

Duidelijk en snel.

2018-02-08 20:32:33

Ben Van rooy

Goed doel

2018-02-08 16:39:45

Sjan Rozendaal

Heel erg goed doel

2018-02-07 19:32:09

Anneke Boschma

Handige site om snel en eenvoudig te kunnen schenken.

2018-02-07 19:05:12

iris

heel mooi dit en handig in gebruik!

2018-02-07 09:09:38

John, Durjet, Ellis, Job, Tim van Beek

Prima!

2018-02-06 14:53:05

selien jansen

Heel gaaf

2018-02-01 15:29:36

Theo en Nettie

Dit werkt echt heel simpel en snel, en je helpt er iemand nog mee ook...

2018-01-29 15:37:51

Judith

De site is duidelijk en werkt goed, alles verloopt vlot

2018-01-29 15:12:46

Anne danny

Mooi collectief initiatief.

2018-01-26 12:24:34

Doris Tactor

Fantastisch idee!

2018-01-25 14:56:45

Onur aydin

Hai

2018-01-25 11:01:23

Resul Dilekci

Goede actie

2018-01-19 10:38:17

Huub en Lilian

Toppie

2018-01-19 09:24:04

Rob Koning

Mooi iniatief

2018-01-18 20:55:49

Katinka walstock

Top

2018-01-18 17:43:35

Resul Dilekci

Goede actie

2018-01-18 14:04:20

Martin de Boer

Gaat makkelijk.

2018-01-18 12:25:52

Jef van de Leur

Een heel goed en liefdevol initiatief

2018-01-18 07:51:19

Jos Doesburg

Top dat jullie dit op deze manier doen. Wat een geweldige vrienden/collega's zijn jullie!!!!!!

2018-01-18 07:19:23

Miranda

Super hoop dat ze haar droom kan verwezenlijken!

2018-01-15 17:32:36

Petra

betaald met overboeking, alleen verwarrend dat je moet betalen aan mollie.

2018-01-15 15:12:41

Bas

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

2018-01-10 17:09:09

Gonnie Jongsma

Geweldige app!

2018-01-10 17:07:47

Miranda

Prima, snel gedoneerd!

2018-01-09 17:30:00

F v/d Velde

Uitstekend!

2018-01-08 11:56:06

Frans van de craats

Soepel verlopen. Jammer dat ik geen qrcode kon scannen voor ideaal betaling g

2018-01-06 12:57:43

Rob van Lankeren

Prima actie en een goed begin van het nieuwe jaar; een stukje ellende transformeren in iets positiefs!

2018-01-05 13:37:33

Ook een actie starten?

Binnen enkele minuten kan jouw crowdfunding online staan!