MYSR op reis1

Hallo allemaal!Wij zijn MYSR Entertainment een groep kunst studenten van het Noorderpoort kunst en multimedia uit Groningen. Onze groep bestaat uit 2 filmm... [lees hieronder verder]

Beheerder: Het rekeningnummer en/of legitimatiebewijs is gecontroleerd!
€ 16830 Doel
€ 90 gedoneerd
4 Donaties

Hallo allemaal!

Wij zijn MYSR Entertainment een groep kunst studenten van het Noorderpoort kunst en multimedia uit Groningen. Onze groep bestaat uit 2 filmmakers, Sarah van Empel en Ryan de Jong. De 2 muzikanten zijn Yrsa Joosten en Martijn van Keulen. Wij willen content maken terwijl wij een rondreis maken door Europa. Wij bezoeken de volgende landen; Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Engeland en Ierland.  

 

Wij willen deze reis maken omdat wij onzelf willen ontwikkelen. Wij willen meer leren op gebied van ons vakgebied. Daarnaast verwachten wij een grote persoonlijke ontwikkeling te ondergaan. Wij willen uit onze comfort zone stappen en dingen van dichtbij zien. Wij willen julie de kans geven om samen met ons deze reis te beleven. 


 
Wat voor content kunnen jullie verwachten?

Wij willen een competitie houden tussen de 4 leden. In deze afleveringen willen wij veel van de cultuur laten zien. Wij koppelen opdrachten aan het land. Zo leren wij jullie ook nog wat extra's!  Ook willen wij ons focussen op videoclips. In de videoclips kunnen wij al onze krachten bundelen. Er komen leuke video's van hoe wij hier een opdracht van maken. Dat is niet af te lezen van de videoclip zelf. Daarnaast willen wij straat interviews maken. In deze intervieuws laten wij op een humoristische manier het verschil zien tussen de culturen in Europa.

Wij willen de hele reis vastleggen door middel van het maken van vlogs. In de vlogs laten we beelden zien van onze belevingen. Dit worden de behind the scenes beelden. Hierin zie je het echte verhaal. Hierin laten wij zien wat voor effect het reizen heeft op ons als jongeren. 


Waarom hebben wij geld nodig?
Wij gaan 3 maanden op reis en wij willen kwaliteit afleveren om jullie te entertainen. Daarnaast willen wij een orgineel product afleveren. Wij moeten een bedrag verzamelen om rond te komen. wij hebben geld nodig om eten, slaapplekken, camera apparatuur, benzine en een vervoermiddel te kunnen kopen. Onze grootste droom is om deze reis te maken met onze eigen camper.

Wij hebben hulp nodig! Zouden jullie ons willen helpen om onze droom waar te maken?

Ontzettend bedankt voor alle moeite!!

10 Nieuwste Donaties

Avatar
P.C. Joosten
Doneerde op: 2019-03-19 14:55:24
€ 50
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-03-14 20:55:41
€ 10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-03-14 14:27:55
€ 20
Avatar
Remmelt
Doneerde op: 2019-03-14 12:55:56
€ 10

Reageer mee op facebook:

Delen Delen