Justin's paleisje

€ 65 ingezameld van €150000.
0% behaald met 4 donaties!

Wie o wie geeft mijn maatje zijn plekje terug

Wie kan mij helpen om dit voor elkaar te krijgen

Vandaag precies 11 jaar geleden is mijn maatje uit huis geplaatst.

Ieder weekend kwam hij weer naar huis terug en de laatste jaren wilde hij het liefste thuisblijven, grote krokodillentranen met gevolg en het schrijnende om te zien was om iedere keer mijn maatje en zijn moeder te zien als zij weer afscheid moesten nemen om elkaar na een week weer te kunnen zien.

Na jaren voorbereiding was er daar die mogelijkheid om mijn maatje naar huis te halen. Zelf moest ik dan mede investeren in een huis om dit te realiseren. Uiteraard voor mij geen probleem, alles om mijn maatje gelukkig te zien samen met zijn broer en zijn moeder.

Justin is 14 jaar en een meervoudig gehandicapte autistische jongen met zorgzwaartepakket VGZ-7. Justin is rolstoelafhankelijk, vandaar ook de mogelijkheid bij deze woning van een gelijkvloerse woning waar een slaapkamer aan vastzit.

Door omstandigheden die wij niet in de hand hebben gehad hebben wij onze droom moeten laten varen, en vooral de droom van mijn maatje om lekker thuis te wonen in een geschikte woning met genoeg ruimte om zich door te ontwikkelen zowel geestelijk als lichamelijk. Het gevolg was dat we voor de Kerst en binnen 5 dagen de woning moesten verlaten. WEG DROOM!!

Justin woont bij zijn moeder en zijn broer in haar eigen huis maar haar woning is eigenlijk te klein om goed door te kunnen ontwikkelen. Het mooiste zou dan ook zijn om een grotere woning te vinden.

Wil via deze weg nog een laatste poging doen om alle beloftes naar mijn maatje waar te maken, wil dan ook vragen wie kan mij helpen of wie weet de mogelijkheden om dit te kunnen doen?

Wie o wie steunt Justin’s paleisje? Of zoals Justin zegt “huisjes”. Wie o wie wil ons steuen/doneren om dit paleisje voor Justin te behouden.

Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: [ contact]
€ 65 ingezameld van €150000.
0% behaald met 4 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Roxanna de meijer
Doneerde op: 2019-04-08 20:24:20
€15
Avatar
Marcel Anita
Doneerde op: 2019-04-08 19:27:41
€25
Avatar
Pamela Pronk
Doneerde op: 2019-04-08 07:39:32
€10
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2019-04-08 00:42:10
€15
Delen Delen