Nieuw dak op onze zorgwinkel

Nieuw dak op onze zorgwinkel
Rekeningnr geverifieerd!
€ 85 ingezameld van €35000.
0% behaald met 4 donaties!

Na in 2018 het woon/winkelpand van onze ouders te hebben overgenomen zijn we in 2019 begonnen de winkel te verbouwen naar een nieuwe zorg- hulpmiddelenwinkel. 15 mei 2019 zijn we gestart met onze winkel en daar trek je een paar jaar voor uit om voet aan de grond te krijgen.

 

15 maart 2020 kwamen we allemaal in aanraking met Corona wat de wereld op slot deed gaan. Moeizame maanden kennen velen waarbij alles op alles wordt gezet om toch inkomsten te genereren. Stukje bij beetje komen er inkomsten binnen maar moet er ook geïnvesteerd worden in de winkel om uit te breiden en klanten te kunnen voorzien van hulpmiddelen waar vraag naar is.

 

De TOZO regeling helpt daar niet bij als je alles terug moet betalen of bij verdiende centjes terug moet betalen. Aangezien het pand een rijksmonument is zitten hier allemaal regels aan en hebben we geprobeerd subsidie te krijgen. Helaas moeten we eerst een nieuw dak laten zetten waarna we aanspraak kunnen maken op subsidie. Dan is het nog maar de vraag hoeveel subsidie beschikbaar is en hoeveel mensen er aanspraak op maken zodat de pot onder het aantal deelnemers verdeeld wordt.

 

Gezien de situatie dat het dak boven onze zorgwinkel ruim 100 jaar of ouder is en we slapen op de ouderwedse manier onder de dakpannen wordt het echt tijd dat we in de loop van 2022 een nieuw dak boven ons hoofd krijgen maar door de Coronatijd waarin we nu al ruim een jaar leven gaat dit voorlopig echt niet gebeuren. Daarom zou het heel fijn om geholpen te kunnen worden aan een nieuw geïsoleerd dak boven ons hoofd. In princiepe willen we graag zelf sparen en alles zelf bekostigen maar hebben we geen idee wanneer er dan een nieuw dak boven ons hoofd komt.

 

Aangezien alle kleine beetjes helpen zouden wij zeer geholpen zijn met iedere euro die ons dichterbij de mogelijkheid brengt in de loop van 2022 echt een nieuw dak te kunnen laten plaatsen. Mocht u ons willen helpen dit te bewerkstelligen dan zijn wij u daarvoor zeer erkentelijk.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel Quarree

Vijverstraat 14

8801 TT

Franeker


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Marcel Quarree [ contact]
€ 85 ingezameld van €35000.
0% behaald met 4 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-06-25 23:10:28
€10
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-04-05 20:21:27
€25
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-04-05 19:39:20
€25
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2021-04-05 17:52:02
€25
Delen Delen