Help Zien op Zuid Zaandam te realiseren

€ 10 ingezameld van €1500.
1% behaald met 1 donaties!

“Zien op Zuid’ is een laagdrempelig en tevens hoogwaardig cultureel evenement voor de inwoners van Zaandam en de regio Zaanstad.

Deze avond is ontstaan om het culturele veld van de regio te versterken en de inwoners en politiek van Zaandam kennis te laten maken met de kwaliteit en diversiteit van het gehele culturele veld. Op de Zuiddijk in Zaandam vinden verschillende voorstellingen plaats op bijzondere locaties. Bewoners van de Zuiddijk stellen hun huiskamer beschikbaar voor intieme voorstellingen. Maar ook verschillende winkeliers en horecagelegenheden en diverse galeries, stellen hun pand beschikbaar.

De voorstellingen variëren van laagdrempelig (bijvoorbeeld vertellingen en amateurtoneel) tot cultureel hoogwaardig (bijvoorbeeld moderne dans en professionele muzikale performances). Amateurs en professionals werken samen om een gevarieerd programma te kunnen bieden. De uitvoerders hebben veelal binding met Zaandam of de directe omgeving, waardoor het lokale/regionale karakter nog meer wordt versterkt.

Door de ambiance van de Zuiddijk, de bijzondere locaties, de inzet van vele vrijwilligers en het gevarieerde aanbod, kan “Zien op Zuid” een begrip geworden. Het resultaat is een cultureel evenement voor een breed publiek in Zaandam waar vele honderden bezoekers, zowel kinderen als volwassenen, plezier aan beleven.

De sociale cohesie wordt door het evenement zichtbaar vergroot en verstevigd.

Alle optredens worden gratis aangeboden door de uitvoerenden en zijn dus ook gratis voor de bezoekers zodat iedereen hiervan kan genieten.

Voor het evenement “Zien op Zuid” zijn donaties nodig voor de uitvoering ervan.


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Erwin Volmer [ contact]
€ 10 ingezameld van €1500.
1% behaald met 1 donaties!
Gebruiker is deels geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2021-06-13 12:38:58
€10
Delen Delen