Help mijn uitbouw verzakt!

Help mijn uitbouw verzakt!
Rekeningnr geverifieerd!
€ 40 ingezameld van €25000.
0% behaald met 2 donaties!

Gezocht: 100.000 mensen die 25cent kunnen missen

 

14-02-2022

 

Hallo, mijn naam is Laurens, 44 jaar, wonend te Gouda sinds een 1 mrt 2021 eigenaar van deze woning. dit na een hele lange intense zoektocht. Van de 74 bezochte huizen die ik mocht bezoeken om een bod uit te brengen was dit huis nummer 72 waarvan mijn bod geaccepteerd werd. Daardoor sinds 1 maart 2021 weer een vast dak boven mijn hoofd na ruim een jaar zonder gezeten te hebben. Wat overigens een buitengewoon leerzame periode was.

 

Toen ik dit huis kocht wist ik dat de aanbouw in slechte bouwkundige staat was, scheef stond door verzakking wegens slechte, dan wel afwezige fundering. Maar het was beter dan mijn situatie hier voorafgaand...

 

Het 'hoofd' huis gedeelte kent overigens wel een goede fundering. Afgelopen 10 maanden ben ik bezig geweest om te werken aan een plan voor mijn uitbouw. In de huidige uitbouw bevindt zich mijn keuken, badkamer, toilet wasmachine en cv ruimte. Yep, beetje krap, maar heb het er momenteel mee te doen en graag zie ik de huidige aanbouw in oppervlakkte verdubbeld van 16m2 naar 32 m2 Deze plannen hebben vorm gekregen. O.a. een door een goedgekeurde bouwtekening door de gemeente Gouda en daardoor een afgifte van een bouwvergunning.

Echter beginnen de alsmaar toenemende prijzen in de bouw roet in het eten te gooien of het een en ander aan iedeeen wel te financieren valt. En moet ik helaas concluderen dat dit niet het geval meer is. Ik kan zelf een redelijk bedrag neerleggen maar kom nog een bedrag van ongeveer €25000,- te kort om het een en ander te bewerkstelliggen. Mijn wens is dat ik minimaal de huidige uitbouw opnieuw kan bouwen met goede fundering

Op de foto ziet u het gedeelte witte bouwgedeelte wat agv de slechte bouwkundige staat en verzakking gesloopt dient te worden.

 

Als 100.000 mensen die deze oproep zien mij zouden kunnen helpen met elk €0,25 euro dan zal ik al enorm geholpen zijn. U draagt dan voor 1 honderduizendste deel bij aan mijn woongeluk en gemoedtoestand. En het levert u wellicht daardoor een positief goed gevoel op.

 

* Update: 02-05-22: Helaas, het is mij niet gelukt om een aannemer te vinden, iets met het is druk in de bouwwereld, tot uberhaupt niet of nauwelijks communiceren... Dus weer terug bij af... Maar de zoektocht gaat door en wie weet, lukt het mij om voor de komende kerst iemand te vinden die mij kan helpen.

Ondertussen heb ik afgelopen maand de houten vlonders naast de uitbouw verwijderd en ruim 1,5 zand+bestrating neergelegd. Mij werd geadviseerd dit te doen wat waarschijnlijk verdere verzakking zal vertragen van het uitbouw gedeelte. Tot die tijd moet ik denk ik wel aan restauratie werk gaan denken en beginnen. Zowel aan binnen als buitenkant behoeft de nodige aandacht. Dit agv de nodige scheuren in de badkamer tegels binnenzijde en lekkage aan douchcabine + slechte staat van buitennzijde. Al is het alleen maar om de komende winter mee door te komen. Als u iemand kent die mij daar mee kan helpen? Dank!

 

* Update 19-03-22: helaas t.o.h. nog geen aannemer gevonden die mij kan / wil helpen, om mijn uitbouw te helpen opnieuw neer te zetten. De prijzen die gevraagd worden vragen mij om mijn hypotheek tot een max uit te rekken om daarnaast ook nog ergens te lenen. Sja,...dat is voor mij niet optioneel. Momenteel lopen nog 2 offertes waarvan de indruk wordt gewekt dat zij redelijker geprijst zijn,... afwachten dus, wordt vervolgd...)

 

Mijn dank voor eventuele donaties!

 

Mvg,

 

Laurens


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Hendrik Laurens Luijnenburg [ contact]
€ 40 ingezameld van €25000.
0% behaald met 2 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-03-12 12:19:44
€15
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-02-16 19:41:40
€25
Delen Delen