Hulp op vier wielen voor Oekraïne

Hulp op vier wielen voor Oekraïne
Rekeningnr & legitimatie geverifieerd!
€ 10 ingezameld van €5000.
0% behaald met 1 donaties!

Afgelopen maart hebben we een onze eerste doneeractie gehouden. Met succes. Dit was niet gelukt zonder jullie hulp. Daarvoor zijn we jullie dus eeuwig dankbaar.

 

Hoewel het Oekraïense leger succes boekt, is de oorlog in Oekraïne helaas nog steeds gaande. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik veilig in Nederland zit. Dat geeft mij de kans om te kunnen helpen waar ik kan. Stilzitten, dat is geen optie voor mij. Toen ik in 2019 Oekraïne bezocht ben ik niet alleen verliefd geworden op het land, maar heb daar ook de liefde van mijn leven leren kennen. Namelijk Tanya. En dus heb ik besloten mijn krachten te bundelen met Car4Ukraine en de komende maanden daar mijn kracht in te zetten.

 

Het Oekraïense leger zitten middenin het Kherson offensief en levert daar een harde strijd. Car4Ukraine helpt daarbij: zij bouwen gedoneerde voertuigen om die vervolgens gebruikt kunnen worden in Oekraïne. Dat kan van alles zijn: legervoertuigen, maar ook busjes die gebruikt worden voor transport of voor medische doeleinden. Er zijn al 66 voertuigen geleverd en omgebouwd, die nu ingezet zijn op de frontlinies. De voertuigen worden geleverd aan de meest efficiënte eenheden. Zo werden er 4 trucks aan de antitank eenheden geleverd die zover al 4 Russische tanks en een helikopter uitgeschakeld hebben.

 

Nu heeft het leger aan de Kherson frontlinie meer steun dan ooit nodig. Daarom is mijn doel om nu om zelf een dieselauto aan te schaffen, om deze vervolgens vol te laden met spullen en deze naar Oekraïne te rijden om deze daar te doneren.


De regio Kherson is trouwens een prachtige plek. Er zijn 2 zeeën en is thuisbasis van de grootste woestijn van Europa: de Oekraïense Grand Canyon. In Askania Nova National Part leven exclusieve dieren zoals zebra's. Laten we zorgen dat deze regio weer in Oekraïense handen komt.

 

Elke donatie is daarbij enorm welkom. Alvast enorm bedankt.

 

Voor meer informatie zie www.car4ukraine.com en op Instagram https://instagram.com/car4ukraine.com_official

 

https://youtu.be/0ZBULtaRSMs


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Stephan de Ridder [ contact]
€ 10 ingezameld van €5000.
0% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Identiteit is geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven is geverifieerd door een kopie ID-kaart of met iDIN (via de bank).
Nieuwste donaties:
Avatar
geanonimiseerd
Doneerde op: 2022-11-29 20:50:38
€10
Delen Delen