Gerard en Lindy naar Lesbos

Gerard en Lindy naar Lesbos
Rekeningnr geverifieerd!
€ 5 ingezameld van €15000.
0% behaald met 1 donaties!

Lieve allemaal, wat fijn dat jullie even de tijd nemen om op onze pagina te kijken!

 

Wie zijn wij:

Wij zijn Gerard en Lindy. 22 juni 2023 hopen wij te trouwen, 2 maanden daarna gaan wij voor een jaar naar Lesbos om daar mensen te helpen die naar Lesbos vluchten, omdat hun thuisland niet meer veilig. Wij doen dit met de Hulporganisatie CRR.

 

Wat gaan wij doen:

Deze mensen die vluchten naar Europa omdat er in hun thuisland oorlog, hongersnood of armoede is. De meeste mensen die in Lesbos aankomen hebben in hun thuisland familieleden verloren of zijn hun eigen bezittingen kwijtgeraakt. CRR vangt de vluchtelingen samen met de organisatie Eurorelief in een kamp vlak langs de kust op. Deze mensen vluchten eerst naar Turkije en later per boot over de zee om bij Lesbos aan te komen. Deze reis is vol gevaren en onzekerheden. Slechts een klein percentage lukt het om aan land te komen. De meeste vluchtelingen lukt het niet om aan boord te komen, of worden op zee of langs de kust weer terug gestuurd of erger... Wij willen ons inzetten voor deze mensen. Dit doen wij doormiddel van het uitdelen van kleding, eten en een slaapplek. Daarnaast kunnen wij ons binnen het kamp inzetten op de medische afdeling, de social care of het opvangen van net aangekomen vluchtelingen. Het kamp bestaat uit zo`n 2000 vluchtelingen, die door ongeveer 80 vrijwilligers worden opgevangen, genoeg te doen dus! Deze reis is volledig vrijwillig en zal door ons zelf bekostigd moeten worden, en daar hebben wij jullie hulp voor nodig! De kosten die wij denken te maken zijn als volgt:
- Vaste lasten          

- Abonnementen    

- Eten en drinken           

- Leefgeld                  

- Huis incl. gwl

- Auto

- Vliegtickets

Totaalsom van de kosten zijn: €1500,- per maand

 

Waarom willen wij dit doen? 

Voeding, kleding en huisvesting. Dit zijn 1e levensbehoefte van een mens. Wij zijn in een omgeving opgegroeid waar deze dingen vanzelfsprekend zijn, maar dit is lang niet voor iedereen. Wij vinden dat iedereen daar recht op heeft en willen graag helpen om dit te faciliteren voor deze vluchtelingen. Ook vinden wij dit een opdracht vanuit de bijbel onder andere door deze tekst: 1 Filippenzen 2:4 ´Een iegelijk zie niet op het zijne, maar een iegelijk zie ook op hetgeen dat der anderen is.´

 

Wij waarderen jullie donatie enorm! Jullie kunnen ons volgen op de instagram pagina: Gerard_en_lindy_naar_Lesbos om te zien wat wij daar doen. Mochten jullie vragen hebben, bel ons dan gerust!


Frauduleuze actie rapporteren?
Help mee en deel deze actie:
Facebook reacties:
Campagne Gegevens:
Gestart door: Lindy Korsuize [ contact]
€ 5 ingezameld van €15000.
0% behaald met 1 donaties!
Deze gebruiker is geverifieerd!
Contactgegevens zijn geverifieerd!
Het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer zijn geverifieerd via een email en verificatie-sms.
Tenaamstelling rekening geverifieerd!
De naam die bij het aanmelden is opgegeven hebben we vergeleken met de tenaamstelling van het rekeningnummer.
Nieuwste donaties:
Avatar
Anoniempje
Doneerde op: 2023-04-11 19:10:20
€5
Delen Delen